Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Fotbalista Petrášek zažívá životní období: Mistrovský titul a syn s krásnou modelkou!

    Tomáš Petrášek si doma hýčká modelku Kateřinu Kasanovou se synem Toníkem. | foto: Instagram

    Český profesionální fotbalista Tomáš Petrášek (31) září štěstím a má k tomu hned několik důvodů. S polským týmem Raków Čenstochová získal fotbalový obránce poprvé v historii mistrovský titul. Pyšní jsou na něj nejen rodiče, ale především také jeho snoubenka Kateřina Kasanová (24). S půvabnou modelkou se loni zasnoubil a vychovává s ní čtyřměsíčního synka Antonína.

    Tomáš Petrášek přišel do polského týmu Raków Čenstochová v roce 2016 z tehdy druholigové Viktorie Žižkov a za tu dobu ušel s klubem dlouhou cestu. Vytáhlý obránce zažil postup ze třetí i druhé ligy a za poslední dva roky získal s Čenstochovou už čtvrtou trofej. Kromě ligy s týmem ještě dvakrát vyhrál pohár a jednou Superpohár.

    Petrášek plní v polském celku od roku 2020 roli kapitána, na konci mistrovské sezony se však s klubem rozloučí i přesto, že mu bylo nabídnuto prodloužení smlouvy. Polská média jeho odchod citují slovy, že „legenda odchází“.

    Velká láska s půvabnou miss

    Tomášovi se daří nejen na hřišti, ale i v soukromí. V září roku 2021 vyplavalo na povrch, že 199 centimetrů vysoký obr randí s krásnou modelkou Kateřinou Kasanovou, která se v roce 2017 stala vítězkou prestižní soutěže krásy Miss Czech Republic (dříve Miss Face).

    Půvabná rodačka ze Semil v soutěži zaujala nejen svojí dokonalou postavou, ale také skutečností, že má jedno oko modré a druhé hnědé. Už tenkrát se nechala slyšet, že její ideální muž musí být charismatický, sebevědomý, milující, veselý a tolerantní.

    Tomáš Petrášek a Kateřina Kasanová se navzájem podporují.

    Miminko a zásnuby

    „Jsem zamilovaná, stojí vedle mě totiž muž, kterého si vážím, je plný hodnot, má velké srdce a jsem na něj moc pyšná,“ řekla tehdy Super.cz Kasanová, která v minulosti tvořila pár se zpěvákem Benem Cristovaem.

    Vnadná blondýnka se s Petráškem seznámila přes internet, jiskra prý přeskočila hned. Zanedlouho se ke svému panu Božskému přestěhovala a ve Varšavě se přihlásila do modelingové agentury.

    O rok později se krásná blondýnka pochlubila těhotenským bříškem. „Rok té nejčistší lásky a pátý měsíc nepopsatelného pocitu štěstí,“ oznámila dvojice radostnou novinku na Instagramu.

    Kateřina Kasanová a Tomáš Petrášek

    Zamilovaný český reprezentant nemarnil čas a svoji těhotnou partnerku rovnou požádal o ruku. Jeho krásná snoubenka mu tři dny po Vánocích porodila zdravého chlapečka, kterému dali tradiční české jméno Antonín.

    „Moc tě miluji a jsem vděčný, že náš syn má tu nejlepší maminku, kterou si mohl vybrat. Moc vás oba miluji,“ rozněžnil se reprezentant u snímku, na němž Kateřina drží v náruči jejich malého synka.

    Na to, zda bude Toník dobrým fotbalistou po tatínkovi, si ale budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 17:19 sobota 9. září 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      50
    • Super
      7
    • Tvl
      5
    • Cože
      4
    • Haha
      3
    • Sladký
      2
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...