Hvězdná svatba hokejisty Hertla: Z NHL přijeli Sobotka, Couture a další

Byla to svatba jako z pohádky! Hokejista Tomáš Hertl si na zámku Mcely řekl „ano“ s přítelkyní Anetou Netolickou, ze které je teď už paní Hertlová. Hosté si veselku náramně užili, a že jich nebylo málo. Kromě rodinných příslušníků dorazilo hned několik hokejistů ze zámořské NHL. Nechyběla ani hvězda San Jose Sharks Logan Couture!

Dojatá rodina, ale také spousta slavných hokejistů. Taková byla sestava sobotní pohádkové svatby útočníka San Jose Sharks Tomáše Hertla a jeho půvabné nevěsty Anety. Celkově dorazila bezmála stovka hostů!

A protože ženich patří k těm nejlepším českým „hokejkám“ a pálí ve slavné americké NHL, ukázalo se na malebném středočeském zámečku Chateau Mcely i několik o nic méně slavnějších hokejistů.

Fotkou s novomanžely Hertlovými se pochlubil třeba útočník Buffala Sabres Vladimír Sobotka, který stejně jako Tomáš hokejově vyrůstal v pražské Slavii. Ten si přivedl i partnerku Nicole, se kterou má dceru Sofii Isabellu.

Vladimír Sobotka s partnerkou Nicole na svatbě Tomáše Hertla

Otazníkem bylo, jaké parťáky si Hertl na svatbu doveze ze San José. Nakonec se dostalo na několik vyvolených. Chybět nemohl Radim Šimek, který je s Lukášem Radilem jediným českým spoluhráčem ženicha v Sharks.

Bezpochyby největší hvězdou pak byl asistent kapitána Logan Couture, sympaťák, kterému za celou dobu nezmizel úsměv z tváře. A že to byl mimořádně komický úsměv, Couture byl sice za šviháka, jenže mu chyběl jeden z předních zubů!

Partička ze San Jose Sharks: Melker Karlsson, Radim Šimek, Barclay Goodrow, Logan Couture, Tomáš Hertl a Brenden Dillon

Z dalších Hertlových spoluhráčů ze San Jose Sharks se pak v Chateau Mcely ukázali ještě exotický vlasáč Brenden Dillon, Švéd Melker Karlsson či Barclay Goodrow. 

Ti všichni tak mohli dát na chvíli zapomenout na uplynulý ročník NHL, který jim nepochybně doposud leží v hlavách. Žraloci se prokousali až do semifinále vyřazovacích bojů o slavný Stanley Cup, vedli 2:1 na zápasy, jenže St. Louis nakonec sérii otočilo. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:52 úterý 5. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 36
  • 21
  • 19
  • 18
  • 17
  • 17