Berdych čelil drsným útokům: „Jsi kus ho*na, ukonči kariéru,“ vyzývali ho „fanoušci“

Nepříjemný zážitek má za sebou úspěšný český tenista Tomáš Berdych, který po prohře s Němcem Janem-Lennardem Struffem vypadl na turnaji v Dauhá už v prvním kole. Berdych tak hned na úvod roku 2018 zažil neúspěch a jeho „fanoušci“ mu za to pořádně naložili na sociálních sítích! Padaly drsné nadávky, někteří Berdycha dokonce vyzývali k ukončení kariéry.

Rok 2018 nezačal Tomáš Berdych ideálně. Podlehl totiž Janu-Lennardu Struffovi z Německa za dvě hodiny a jedenáct minut 4:6, 6:1, 6:7, což znamenalo konec na turnaji v Dauhá, kde v předchozích třech letech Berdych vždy došel alespoň do semifinále.

Dvaatřicetiletý rodák z Valašského Meziříčí si tak nespravil chuť z minulé sezony, která by se dala označit za velice nepovedenou. Berdycha často sužovaly zdravotní potíže, konkrétně ho trápila bolavá záda a v současné době se bývalá světová čtyřka nachází až na devatenáctém místě žebříčku ATP. To, co přišlo po vyřazení, možná Berdycha bolelo mnohem více než poraněná záda!

Berdychovi dali porážku pořádně sežrat jeho „fanoušci“, kteří mu podle serveru Týden na sociálních sítích vulgárně nadávali.

 „You’re fucking piece of shit (Jsi jen pos*aný kus ho*na),“ napsal například jeden z rozhněvaných „fanoušků“.

Berdych prohrál a pořádně to schytal od „fanoušků“.

Byli zde i ti, kteří vyzývali Berdycha k ukončení kariéry. Jiní zase úspěšného tenistu podezírali z toho, že turnaj v Dauhá odflákl a přijel si vyzvednout pouze peníze za účast.

„Tak sis přijel pro startovné, čů*áku. Hlavně se vyfoť s tou zlatokopkou někde v Las Vegas,“ psal další „fanoušek“. 

Tomáš Berdych je ale pravděpodobně na podobné reakce takzvaných haterů zvyklý. Rozhodl se zareagovat naprosto opačným způsobem než jeho „příznivci“ - umístil na svůj Instagram příspěvek s hashtagy: „již nikdy v České republice“ a „moji nejlepší fanoušci“. 

Berdych zareagoval inteligentně a rýpl si do svých haterů.

Berdych není jediným tenistou, který již delší dobu bojuje s nenávistnými vzkazy na sociálních sítích. V minulosti se s podobným, možná ještě drsnějším příběhem svěřila Barbora Strýcová.

Často tenistům takto drsně píší lidé, kteří na ně vsází a poté prohrávají nemalé peníze. „Chodí mi i horší věci, třeba výhrůžky smrtí,“ šokovala nedávno česká tenistka, která se pyšní bronzovou medailí z olympiády v brazilskému Riu. 

Být populárním sportovcem holt není žádný med...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:01 pátek 4. května 2018. Anketa je uzavřena.

  • 6
  • 6
  • 5
  • 4
  • 4
  • 4