Sexy lyžařka Beranová míří na MS, napodobí Davidovou? „S Markétou jsme stejná hovada,“ říká

Už ve středu odstartuje v německém Oberstdorfu mistrovství světa v klasickém lyžování. Zazářit tam může nedlouho po biatlonistce Markétě Davidové také další sexy Češka na lyžích, sprinterka Tereza Beranová. Před pár dny sahala po titulu na běžkařském šampionátu do 23 let ve Finsku, po kolizi se soupeřkami však byla vyloučena, hlavu si z toho ale nedělá. Teď chce ukázat, že se s ní mezi dospělými musí počítat!

Už sahala na titul, jenže v cílové rovince ji srazila ruská soupeřka na zem, načež se střetla ještě se Švédkou a sama byla z nedávného mistrovství běžkařek do 23 let diskvalifikována.

Půvabné blondýně Tereze Beranové to ale příliš nevadilo. Její ambice sahají mnohem výš.

Půvabná česká běžkařka Tereza Beranová

„Nějak jsem to více neprožívala. Jsou to dětské závody, MS dospělých nebo Světový pohár jsou úplně jinde, na jiné úrovni. Z tohohle se můžu jedině ponaučit. Další potvrzení toho, že ve sprintu se mohou stát věci, které by vás ani nenapadly,“ řekla serveru Aktuálně.cz.

Česká běžkařka Tereza Beranová

A právě mistrovství světa dospělých teď Terezu čeká v německém Oberstdorfu, kde pojede sprint, dost možná i týmový sprint a také je náhradnicí pro štafetu.

Tereza to umí pěkně rozjet!

Napodobit by tam mohla třeba biatlonistku Markétu Davidovou a její senzační zlato ze slovinské Pokljuky. Ostatně jde o její dobrou kamarádku, strávily spolu spoustu času i mimo lyže.

„Bylo moc hezké se na to koukat. Když víte, že ten člověk s vámi běhal a je to stejné hovado,“ řekla o ní se smíchem.

Tereza Beranová v akci

Mimo běžkařské tratě působí Tereza Beranová jako normální mladá dáma. Ráda cestuje, sem tam fanoušky popíchne nějakou sexy fotkou. 

Je také vidět, že nemá žádný problém vystupovat na veřejnosti, naopak. Vychází to i z její lásky k umění, kam směřuje plány po konci sportovní kariéry. Ráda by se věnovala divadlu, tancování, či dokonce zpěvu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:11 úterý 22. června 2021. Anketa je uzavřena.

  • 37
  • 25
  • 15
  • 14
  • 13
  • 10