Veselý o zákulisí Clashe: Králem není Datel, ale Grznár! Já jsem gangster, s Bendou nejdu

Ve třetí části velkého rozhovoru pro Expres.cz se kontroverzní influencer Tadeáš Veselý zabýval zejména svými MMA zápasy v organizaci Clash of the Stars. Mladý provokatér přiznal, že na zápas s Lukášem Tůmou se příliš nepřipravoval a stál by o odvetu. Čím ho překvapil Pavel Měsíček alias Pomalu Snejksi a proč podle něj Marek „Datel“ Valášek není skutečným králem Clashe?

Dalším influencerem, který dorazil do studia Expresu promluvit o své internetové slávě i soukromém životě, byl Tadeáš Veselý. V prvních dvou dílech rozhovoru se nám mladík svěřil se svou temnou minulostí, popsal problémy s policií i vztah s krásnou herečkou Terezou Taliánovou.

Ve třetí části přišla řeč na Tadeášovy zápasy v organizaci Clash of the Stars. Veselý startoval už na premiérovém galavečeru, jeho soupeřem mu tehdy byl tiktoker Lukáš „Luktuma“ Tůma, který ho porazil v prvním kole. Tadeáš nyní s odstupem času uznává, že hodně podcenil přípravu a navíc Luktuma byl nad jeho síly.

„Odveta by byla zajímavá, ale pořád na něj nemám. Měl jsem tři měsíce přípravu, ale potřeboval bych trénovat mnohem více, abych na něj měl. Lukáš je fakt dobrý,“ smekl před svým rivalem Tadeáš, který přitom na předzápasových tiskovkách sliboval, že Luktumu vypne v prvním kole.

Během druhého zápasu s Pavlem Měsíčkem, jenž si říká Pomalu Snejksi, Tadeáše uráželi fanoušci v hale. Křičeli popěvek „tlustá svině“. Jeho to ale prý spíše motivovalo.

„Vnímal jsem to tak, že řvou aspoň na mě a nepodporují Snejkse. I když ve špatném slova smyslu. Skandovala pro mě celá hala, nikdo neskandoval Snejks. Nebral jsem to, že mi fandí, bylo mi to jedno, trenér Alex Cverna mi nastavil skvěle hlavu,“ říká Veselý, který nechápe, co všechno výrazně lehčí Měsíček v zápase ustál.

„Byl jak zombie, nešel vypnout. Prý mě pak viděl osmkrát. Zničil mě psychicky, nepovedla se mi taktika, že ho vypnu hned. V prvním kole jsem psychicky odešel,“ vzpomíná Tadeáš.

Tadeáš Veselý s redaktorem Expresu

S Bendou zápasit nebudu, vyzývají mě děti i tátové od rodin

Veselého po zápase s Měsíčkem ihned vyzval kulturista Karlos Benda. S ním ale Tadeáš bojovat nechce.

„Karlos si chce dělat jméno, je napíchaný anaboliky, chodí takhle všude a myslí si. Proč bych s ním chtěl chodit? Nebudu mu dělat čísla, vždyť je mrtvý,“ řekl Veselý, kterého teď prý mnozí vyzývají k zápasu přes sociální sítě.

„Vyzývají mě dvanáctiletí kluci, že by mě vypnuli na ulici. Vyzývají mě i čtyřicetiletí chlapi, co mají malé děti, že by mě prý zabili. Říkám jim, ať se radši starají o rodinu. Proč to máte zapotřebí? Já to dělám pro show,“ reaguje mladý influencer.

Tadeáš Veselý s redaktorem Expresu

Že máme větší peníze než profíci? My jsme influenceři, nám se platí jinak!

Tadeáše jsme se také zeptali, co říká na to, že mnozí influenceři v Clash of the Stars berou za zápasy v kleci výrazně větší peníze než profesionálové, kteří se bojovým sportům věnují odmala.

„Máme větší čísla než vy, tak co chcete? Za to se více platí,“ reagoval nejprve Veselý.

„Profi fighteři budou nas*aní, třeba i moji trenéři, ale je to jako když chodíš do práce. Jsi sportovec, máš dělat, co děláš. My jsme influenceři, nám se platí jinak. Je to přiměřené k naší skupině. Se*eme se do MMA, ale je to pořád ten bizár. Ta organizace je show, jdou se pobít dva dementi, nemůžeš čekat reálný fight. Víme, že (profesionálové) mají malé platy, ale nemůžou se divit. Podle mě ten Clash na to teď hodně ukázal a ostatní organizace půjdou výše, aby se vyrovnaly Clashi,“ odhaduje Tadeáš, podle něhož se kvůli bizarním zápasů influencerů o MMA začalo zajímat hodně dětí.

Tadeáš Veselý a Uhlířka, hvězdy organizace Clash of the Stars

Za největší hvězdu organizace Clash of the Stars je mnohými považován youtuber Marek „Datel“ Valášek, který už má na svém kontě dvě výhry. I on sám sebe označil za krále. Veselý s tím ale nesouhlasí.

„To vůbec není. Tam je to rozdělené. Gangster organizace jsem já, král Clashe je za mě asi Grznár a debilové jsou Matouš Kaluba a Max Green. Marek ale předvedl dobré zápasy, nejde mu nic vytknout,“ tvrdí Veselý.

Celý rozhovor si pusťte ve videu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 pondělí 10. dubna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 32
  • 19
  • 13
  • 9
  • 6
  • 5