Internet plný sarkasmu: Sparta si pořídila trenéra Radu, ten je všem pro smích!

Dlouho se fanoušci fotbalové Sparty posmívali svému pražskému rivalovi, teď se karty obrátily. Sparta v této sezoně už potřetí mění trenéra a její vedení svou volbou rozezlilo už tak nahněvané ultras. Letenský tým totiž má pozvednout Petr Rada, známý hulvát a bývalý kouč pražské Slavie. Celá Sparta je teď pro smích a sociální sítě se baví. Které vtipy teď na internetu kolují?

Petr Rada toho za svou kariéru zažil už hodně. Několikrát vedl severočeské Teplice, dvakrát koučoval pražskou Slavii a dokonce se stal trenérem národního týmu.

Teď má vzkřísit pražskou Spartu a většina lidí tento fakt bere jako velice nepovedený vtip. Petr Rada za svůj trenérský život totiž nezažil žádný pořádný úspěch a je znám spíše pro své nepochopitelné excesy.

Internetem teď kolují vtipné koláže, či videa, která z vedení Sparty dělají největší hlupáky všech dob. Čím se teď sociální sítě baví? Budete se divit! Tohle jsou nejlepší vtipy na téma Petra Rada koučem pražské Sparty:

1. Body sbíráte?

Nejslavnější český tým je v současné době v útlumu. Poslední zápas prohrála Sparta v Mladé Boleslavi po trapném výkonu 0:1 a fanoušci zuří!

Příznivci konkurenčních týmů se ovšem baví, Sparta prostě body nesbírá. Jak na hřišti, tak v obchodních řetězcích!

Sparta body nesbírá, proto přichází kouč Rada!

2. Jak vypadal pohovor?

Spoustu lidí nechápe, koho napadl ten šílený nápad, vzít směšného trenéra Petra Radu na lavičku Sparty. To nebyl k dispozici nikdo lepší?

Někteří kreativci ovšem odhadli, jak asi probíhal pracovní pohovor mezi majitelem Sparty Danielem Křetínským a zkušeným koučem Radou.

Podobné koláže baví celý internet.

3. Každá Rada je dobrá!

Spartu má opravdu spasit tento uřvaný cholerik, který vyhořel v konkurenční Slavii? To snad někdo nemyslí vážně, říkají si fanoušci letenského klubu, který zažívá nepříjemné chvíle.

Sám kouč si ovšem věří a angažmá bere jako velkou výzvu. Je mu ale úplně jedno, že je teď pravděpodobně nejvíce směšnou figurkou českého fotbalu. Někteří už začali i kreslit vtipné karikatury Petra Rady na Letné.

Každá Rada dobrá!

4. Falešné profily na Twitteru

Kouč Petr Rada měl před lety rozepři se svým kolegou Zdeňkem Ščasným. Ten ještě nedávno trénoval pražskou Spartu, kterou přebírá právě Rada. To je ale náhodička?

Fotbaloví maniaci tak nelenili a vytvořili koučům falešné profily na sociální síti Twitter.

Falešný profil Zdeňka Ščasného vyhlašuje Radovi válku!

Kouč Rada už má i svůj falešných profil na Twitteru!

Nebo to jsou opravdu zkušení trenéři a vyřizují si své účty po internetu? Těžko!

5. Namotivuje Rada své svěřence?

Bývalý kouč Teplic, Jablonce, či pražské Slavie je známý cholerik, který svou nespokojenost dává dost hlasitě najevo. Bude tomu tak i na Letné, kde je jeho angažmá bráno spíše jako špatný vtip?

Podle fotbalových nadšenců ano, ti už totiž spekulují jak by mohl Petr Rada „primadony“ ze Sparty oživit. Zkusí to jako tenhle trenér?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 8:06 čtvrtek 13. července 2017. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 8
  • 8
  • 8
  • 6
  • 5