Na Spartě je pořádné dusno! Hovorka se popral s Mavubou, potvrdil Expresu Siegl

V kabině Sparty to pořádně vře. Nejprve se pošťuchovali Vácha s Mandjeckem, dva defenzivní středopolaři a přímí konkurenti v boji o základní sestavu. Teď, podle nového zjištění redakce Expres.cz, si měli mezi sebou řešit účty obránce David Hovorka a záložník Rio Antonio Mavuba. Neshody v kabině potvrdila dokonce klubová legenda Horst Siegl. O co přesně šlo?

Ve fotbalové Spartě to prostě neklape. Na hřišti se parta okolo italského kouče Stramaccioniho trápí a výkony některých posil jsou k smíchu.

Navíc je pořádně dusno i v kabině nejslavnějšího českého celku. Jako první jsme vás exkluzivně informovali o šarvátce mezi Lukášem Váchou a Georgesem Mandjeckem.

Teď dva na sobě nezávislé zdroje Expresu potvrdily, že podobným způsobem si vyříkávali problémy bek David Hovorka s francouzskou posilou Riem Mavubou.

David Hovorka si to měl ručně stručně vyříkat s Riem Mavubou.

O konfliktu dokonce ví klubová legenda Horst Siegl, který Expresu poskytl exkluzivní rozhovor.

„Říkalo se o tom, že tam bylo nějaké pošťuchování Hovorky s Mavubou,“ přiznává Siegl. Více už ale bývalý skvělý útočník prozradit nechtěl, nebo spíše ani nemohl. Žádného spojence v kabině plné cizinců prý už nemá.

Horst Siegl Expresu prozradil, jak to vypadá v kabině Sparty.

A jak Siegl vidí současnou Spartu, kterou italský kouč Stramaccioni změnil k nepoznání? Bývalý reprezentant příliš nadšený není.

„Těžko se mi hodnotí. Nevidím do toho. Hrají špatně, to říkám objektivně. Je vidět, že tam něco nefunguje. Vácha se popral, pak Hovorka nějaké pošťuchování,“ vyjmenovává problémy letenského celku Siegl.

Sparťanská legenda i tak ale doufá v lepší zítřky. V derby s pražskou Slavií, které je na programu 17. září, věří v úspěch. „Derby bývá zlomové, doufám, že se to zlomí,“ zakončil své povídání pro Expres.cz Horst Siegl.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:29 středa 10. ledna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 56
  • 20
  • 12
  • 8
  • 8
  • 8