Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Mají mě za feťáka! Sparťan Mejdr o následcích „kokainové aféry“. Parťák Čvančara má dceru

    Na hřišti jsou zvyklí si od fanoušků i protihráčů vyslechnout ledacos. Tohle ale bylo přes čáru! Sparťanští fotbalisté Tomáš Čvančara (22) a Jan Mejdr (27) byli nedávno bez jakýchkoliv důkazů nařknuti z užívání kokainu. Jejich „aféra“ byla několik dní předmětem vyhrocených diskuzí na sociálních sítích. Zatímco první jmenovaný na těžké období nejspíše rychle zapomene, protože si nově užívá otcovské povinnosti, Mejdr vydal své první a poslední prohlášení. Sparťanský obránce popisuje, jak mu „kokainová kauza“ zkomplikovala život. „Začalo se o mně povídat, že jsem feťák a beru drogy,“ tvrdí Mejdr, který je přitom zastáncem zdravého životního stylu.

    Před pár dny se v českém fotbale začala šířit naprosto skandální zpráva, kterou do světa vyslal redaktor sportovního serveru Ruik.cz David Beňo. Mladý novinář a bývalý hráč pražské Slavie s odvoláním na „dva na sobě nezávislé zdroje“ nařkl fotbalisty Sparty Tomáš Čvančaru a Jana Mejdra z užívání kokainu.

    Ve svém textu navíc Beňo uvedl, že první jmenovaný má být dokonce vyšetřován policií. Letenský klub se proti článku, který na zmiňovaném webu vydržel zhruba hodinu, okamžitě ohradil a celá záležitost skončí pravděpodobně u soudu.

    „Tomáš Čvančara s ohledem na zranění a neúčast v tréninkovém režimu s A-týmem absolvoval test ihned v sobotu. S negativními výsledky. Jan Mejdr podstoupí test v nejbližším možném termínu, aktuálně je v plném tréninku a cestuje s mužstvem do Olomouce k prvnímu utkání nadstavbové části. Klub nepochybuje o jeho taktéž negativním výsledku,“ uvedla Sparta v oficiálním prohlášení.

    Mejdr: Musel jsem na test na drogy, lidé mě mají za feťáka

    Nyní „kokainovou aféru“ okomentoval sparťanský bek Jan Mejdr, který je nejen známým fotbalistou, ale také už několik let působí na českém YouTube pod přezdívkou Magician.

    Urostlý obránce, který své fanoušky často nabádá ke zdravému životnímu stylu, v krátkém videu popisuje, jak mu celá kauza negativně ovlivnila život.

    „Právě jsem byl ve vojenské nemocnici na testech na drogy, což mi přijde úplně směšné, a kdyby mi to někdo řekl, ani bych tomu nevěřil. Každopádně je to tak, protože některé věci už zašly příliš daleko,“ říká v úvodu videa Mejdr.

    „Hodně mě naštvalo, že se o mně začalo povídat, že jsem feťák a že beru drogy, což mi přijde fakt přes čáru. Překvapuje mě, kolik lidí tomu ihned na základě debilního článku uvěřilo,“ dodal fotbalista, který se také vyjádřil ke spekulacím, že je údajně homosexuál.

    „To, že vás někdo považuje za homosexuála, že zpochybňuje vaši sexualitu, s tímhle jsem se už nějakým způsobem vyrovnal, ačkoliv mě překvapilo, kolik lidí je homofobních, ty zprávy nebyly úplně hezké,“ vypráví Mejdr, který také fanouškům sdělil, že hodlá své soukromí dále držet pod pokličkou.

    „Už se k tomu vyjadřovat nebudu. Děkuji Spartě za to, jak se k tomu zachovala. Bude to mít následky. Není to jednoduché, ale je to pro mě výzva. Jakmile je něco na internetu, už to nezmizí. To, že se ten článek odstraní, nic neznamená,“ dodal urostlý bek, který na Letnou dorazil loni z Hradce Králové.

    Jan Mejdr se vyjádřil v instastories po absolvování testu na drogy.

    Druhý „hříšník“ z údajné „kokainové aféry“ Tomáš Čvančara se zase na sociálních sítích pochlubil, že se stal otcem. Mladý útočník, který si své soukromí pečlivě střeží, se raduje z dcerky Laury.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:51 čtvrtek 7. září 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      9
    • Haha
      8
    • Super
      6
    • Sladký
      4
    • Tvl
      1
    • Cože
      0