Takhle vypadala drsná bitka v kotli Sparty. Za lynč mohl i Stramaccioni

Fotbalová Sparta zažívá jeden problém za druhým. Nejenže slavný klub z Letné zažívá strašlivý vstup do sezony, ale v kabině se perou spoluhráči a v ochozech se mlátí fanoušci. Server iRozhlas pustil do světa video, které ukazuje brutální lynč, za který může do jisté míry i kritizovaný trenér Stramaccioni.

Konec neúspěšného a předraženého trenéra Sparty si po zpackaném derby s nenáviděnou Slavií (0:2) přeje již většina fanoušků letenského mančaftu.

Italský elegán za několik měsíců změnil mužstvo k nepoznání. Drahé investice ale zatím, zdá se, postrádají smysl. Borci z ciziny nepracují tak, jak by měli.

Není proto divu, že sparťanští ultras volají po konci kritizovaného Itala. Pokud se někdo proti tomuto názoru vymezí, tak nejspíše dostane pěkně naloženo.

Podle svědectví jednoho ze sparťanských fanoušků se něco takového stalo právě v ostře sledovaném zápase proti Slavii. Několik chuligánů mělo zbít jiného fanouška Sparty za to, že se vymezoval proti urážení klubového vedení a právě trenéra Stramaccioniho.

Server iRozhlas.cz teď světu ukázal video, které natočil nejmenovaný anonym. Nahrávka ukazuje drsnou šarvátku, která se uskutečnila ve sparťanském kotli.

Je vidět, že na Spartě teď není něco v pořádku. Jak v kabině, tak v ochozech se totiž perou muži, kteří by nejslavnějšímu českému celku měli dělat čest.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:38 sobota 20. ledna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 7
  • 6
  • 4