Plivla mi do tváře. Hnus! zuří fotbalová kapitánka Slavie po zápase se Spartou

Kdo tvrdí, že je ženský fotbal nuda, ten byl o víkendu vyveden z omylu! Sobotní derby pražských „S“ mezi Slavií a Spartou totiž mělo pořádné grády! Nechyběly krásné fotbalové akce, tvrdé zákroky a emoce plály i po vyhroceném zápase, který vyhrály fotbalistky Slavie 2:0. Kapitánka sešívaných na Instagramu obvinila jednu z hráček Sparty z toho, že jí plivla do tváře!

Na trávníku v Edenu to jiskřilo už od úvodních minut a k vidění byly tvrdé zákroky. I přestože měly sparťanky na začátku zápasu menší tlak, nakonec šla do vedení pražská Slavia díky Petře Divišové. 

Po více než hodině hry přidala pojistku ještě Martina Šurnovská a bylo hotovo. Slávistky tak Spartě oplatily podzimní prohru ze Strahova.

Vyhrocené ženské derby vyhrály fotbalistky pražské Slavie 2:0.

Kapitánka Slavie Diana Bartovičová ale kromě radosti z vítězství cítila po zápase křivdu. 

Nelíbilo se jí totiž chování jedné ze sparťanek, pravděpodobně útočnice Lucie Martínkové, která na ni měla plivnout, ale červenou kartu za nesportovní chování od rozhodčího nedostala.

„Emoce, vyhrocené souboje, dokonce i nadávky k derby prostě patří, ale plivnout někomu do obličeje je nechutnost a hnus,“ napsala Bartovičová na Instagramu a přidala zvracející emotikon. 

Tento snímek sdílela kapitánka pražské Slavie Diana Bartovičová.

Na fotografii je Bartovičová v blízkosti zmiňované Martínkové a vypadá to, že fotbalistka se sedmičkou na zádech byla tou, která zmiňovaný plivanec vyslala ze svých úst na slovenskou hráčku Slavie.

„Jsme snad lidi, a ne zvířata v zoo,“ dodala znechucená kapitánka Slavie.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 8:59 středa 25. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 44
  • 17
  • 17
  • 16
  • 15
  • 10