Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Kvitová na derby pražských „S“: Těhotná tenistka mrzla ve VIPku vedle miliardáře a legendy!

    Tenistka Petra Kvitová (33) se nijak netají tím, že ve fotbale drží odmala palce pražské Slavii. Vedení vršovického klubu si její podpory velmi váží. Důkazem budiž fakt, že Kvitová pravidelně během zápasů sedává na VIP tribuně. Během středečního pohárového derby s konkurenční Spartou se dvojnásobná wimbledonská šampionka choulila do deky. Po jejím boku byl nejenom manžel a trenér Jiří Vaněk, ale také například legendární fotbalista Vladimír Šmicer či miliardář a čerstvý majitel Slavie Pavel Tykač!

    Fotbalovou bitvu dvou nejlepších českých klubů si nenechalo ujít mnoho známých tváří. Utkání, které vyhrála gólem z penalty v prodloužení hostující Sparta a postoupila tak do semifinále domácího poháru, sledovala například slavná tenistka Petra Kvitová.

    I přestože fanoušci domácích v Edenu vytvořili doslova pekelnou atmosféru, Petře byla na slávistickém svatostánku pěkná kosa. Zimní čepice ani červenobílá klubová šála okolo krku ji příliš nezahřály a promrzlá Kvitová se tak musela vybavit ještě dekou.

    Petra Kvitová na derby pražských „S“.

    Choreo slávistických fanoušků během derby.

    Na VIP tribuně, kde Kvitová během velkých zápasů pravidelně sedává, dělal těhotné tenistce společnost její manžel a trenér Jiří Vaněk. Bývalého profesionálního tenistu přivedla Kvitová mezi opravdovou smetánku.

    Hned vedle nich byl legendární fotbalista Vladimír Šmicer i miliardář a nový majitel pražské Slavie Pavel Tykač. Všichni ale z Edenu odcházeli zklamaní, protože klub jejich srdce padl s rivalem a neobhájí tak loňský triumf v MOL Cupu.

    Sešívaní přitom od 47. minuty vedli nad Spartou 2:0 a vše nasvědčovalo tomu, že si postup pohlídají.

    „Je to hrozné. Fantasticky rozehraný zápas jsme ztratili. To se nesmí stát, nesmíme dělat takové chyby,“ smutnil po prohraném zápase útočník Slavie Ivan Schranz, který se postaral o první gól zápasu.

    „Oba týmy mají kvalitu, když se soustředí na fotbal, je z toho zajímavý zápas. Zase padlo pět gólů, rozhodují chyby, detaily. Prohráli jsme takový zápas gólem z penalty, jsme smutní. Zápas měl slušnou fotbalovou úroveň, oba týmy se v prodloužení vydaly na maximum. Výsledek byl pro nás krutý,“ zhodnotil zápas na tiskové konferenci kouč Trpišovský.

    Hráči pražské Sparty slaví výhru nad rivalem v poháru.

    Šanci na reparát má Slavie v neděli, kdy se postaví Spartě na Letné během ligového derby. Dá se očekávat, že na tribunách bude opět bouřlivá atmosféra a plno známých tváří, protože utkání pražských „S“ jsou odjakživa velkou slávou.

    Fotogalerie