Jak vyzrát na Slavii? Sex má trvat jen chvíli a ženy musí být nahoře, má jasno trenér Interu

Trenér Interu Milán je hodně emotivní muž. Před několika dny mu byla přidělena ochranka poté, co mu bylo několikrát vyhrožováno a obdržel také dopis, který obsahoval kulku. To však Antonia Conteho nijak nezadrželo v přípravách na středeční duel Ligy mistrů proti Slavii Praha. Zápas je klíčový pro oba celky a Italové přípravu rozhodně nepodceňují. Trenér italského klubu dokonce hráčům radil, jak si mají organizovat svůj sexuální život.

Antonio Conte je úspěšný trenér a v minulosti byl také velmi úspěšným aktivním fotbalistou. Ikona Juventusu Turín tak rozhodně má co předávat svým svěřencům.

Nyní však vybočil z tradičních kolejí a mimo zápasové strategie a fyzické přípravy předal svým hráčům o poznání intimnější poznatky. Fotbalisté tak mají před duelem se Slavií o čem přemýšlet.

„Věřte mi, sám jsem byl fotbalista a vím, jak tyhle věci chodí. Pro mě je zápas otázkou života a smrti. Fotbalu je třeba obětovat vše, včetně sexuálního života,“ rozpovídal se bývalý trenér Chelsea, který během své kariéry odehrál jednadvacet utkání v reprezentačním dresu Itálie.

Maximální nasazení Conte u svých svěřenců oceňuje na hřišti, ale v ložnici je to jiný příběh. Přemíra sexu totiž podle Itala fotbalistům škodí a případná porážka se Slavií by pro ně znamenala komplikace v boji o pokračování v evropských pohárech.

Lautaro Martinez podává pod Contem výborné výkony.

„Během zápasového rytmu je třeba upřednostnit klub, a ne vztahy. V intimním životě je třeba šetřit síly. Je proto dobré být během sexu pod partnerkou,“ rozdával lety nabyté zkušenosti Conte.

Dopad sexu na sportovní výkon je mezi sportovci nesmrtelné téma. Bývalý král těžké váhy Mike Tyson došel ve svých teoriích ještě dál než Antonio Conte. Před dvěma lety přiznal, že se během své kariéry snažil zcela vyhýbat sexu, aby se udržel na nejvyšší úrovni.

Jeho kolega Muhammad Ali držel sexuální půst šest týdnů před velkým zápasem. Při fotbalovém mistrovství světa v roce 2010 trenér Anglie Fabio Capello dokonce zakázal svým hráčům setkávat se s partnerkami během šampionátu. Hráči se však sexu nemuseli vzdát na dlouho, protože prohráli hned první vyřazovací duel.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:31 středa 25. března 2020. Anketa je uzavřena.

  • 59
  • 56
  • 50
  • 49
  • 42
  • 41