Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Sešívaná euforie: Prachař jel bomby, ukázal holý zadek! A jak se pařilo v kabině Slavie?

    Hráli na hřišti svého úhlavního rivala, ale díky několikatisícové invazi svých fanoušků se cítili jako doma! Fotbalisté pražské Slavie ve finále MOL Cupu porazili konkurenční Spartu 2:0 a slaví tak zisk první trofeje v sezoně. Po zápase následovaly bujaré oslavy v kabině odvěkého rivala. Svěřenci kouče Trpišovského, které ještě čeká tuhý boj se Spartou o ligový titul, si pochutnávali na doutnících a šampaňském. Slušnou párty rozjel také herec Jakub Prachař (39), o němž se ví, že je celoživotním fandou pražské Slavie. Velké vítězství v derby zapíjel ještě kolegou Ondřejem Pavelkou (67), který má také sešívané srdce. Prachař pod návalem emocí ukázal lidem holý zadek a provokoval kamarády sparťany, kteří se museli spokojit „jen“ s druhým místem!

    „Díky, chlapci,“ napsal na svém instagramovém profilu známý herec Jakub Prachař, který na sociální síť přidal také fotku v dresu slávistického brankáře Ondřeje Koláře.

    Prachařovi na snímku čouhal zadek, na němž má vytetované podpisy trenéra Slavie Jindřicha Trpišovského a již zmíněného gólmana Koláře.

    Ve Stories pak bývalý manžel Agáty Hanychové ještě sdílel střípky z menšího mejdanu, na němž se objevil i jeho kolega z branže Ondřej Pavelka, který je také velký slávista. Oba společně zapíjeli výhru sešívaných ve finále MOL Cupu proti konkurenční Spartě.

    Jakub Prachař ukázal holý zadek.

    Zejména Prachař byl pořádně rozjetý a pod návalem emocí zpíval vítězné chorály a provokoval své kamarády sparťany lehce upraveným popěvkem.

    „Tak jste druhý, no a co, no a co, no a co?“ zpívá v krátkém videu Prachař, k němuž se přidávají i ostatní fandové včetně Pavelky. „Vždycky vyhraje Slavia Praha,“ zakřičí na konci nahrávky herec a moderátor.

    Prachař pařil s Pavelkou a ukázal zadek!

    Doutníky, šampaňské a africké tanečky! Velká párty v kabině rivala

    Slušná párty se odehrála i ve slávistické kabině bezprostředně po zápase. Zpívaly se oslavné písně, afričtí hráči ve službách klubu z Vršovic předváděli vtipné tanečky a mnozí si pochutnávali na vítězných doutnících.

    Slávistický záložník Ibrahim Traoré s doutníčkem

    Ze snímků a nahrávek pořízených z kabiny je také patrné, že „bublinky“ tekly proudem. Pikantní je, že si slávisté udělali menší „párty místnost“ z kabiny na stadionu svého úhlavního rivala.

    Slavia ovládla MOL Cup a v kabině propukly divoké oslavy.

    „Když vyhrajete, musíte si to užít,“ řekl pro klubový web slávistický stoper Igoh Ogbu, který byl v očích mnohých expertů hráčem utkání.

    Nigerijský obránce, který po závěrečném hvizdu před kotlem slávistických příznivců předváděl africké tanečky, stejně jako jeho spoluhráči ocenil, že fandové vytvořili hráčům Slavie na Letné domácí prostředí. Stejného názoru byl i trenér Trpišovský.

    „Podpora našich fanoušků byla neskutečná. Na jednu stranu to bylo povzbuzující, na tu druhou obrovsky zavazující. Poděkování za to prostředí, které nám tady vytvořili, dá se říct, že jak se nám podařilo zvítězit na hřišti, tak jim v hledišti,“ pravil kouč, který má v plánu dotáhnout Slavii ještě k mistrovskému titulu a zkompletovat tak další double.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:00 pátek 1. září 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      58
    • Trapas
      28
    • Sladký
      28
    • Tvl
      12
    • Cože
      7
    • Haha
      4