Mistrovská párty v kabině Slavie: Prachař ukázal kérku, Pastrňák blbnul se Stanciem

Dvacátý ligový titul a zároveň vítězství nad rivalem z Plzně se musí řádně zapít! Fotbalisté pražské Slavie si užili divokou párty v kabině bezprostředně po zápase. Hráče navíc přišlo pozdravit i několik známých tváří! Kdo se nejvíce odvázal?

Pražská Slavia ve středu zvládla vyrovnaný duel s Viktorií Plzeň a po výhře 1:0 mají svěřenci kouče Jindřicha Trpišovského jistotu, že je už nikdo do konce soutěže nepředběhne. Dvacátý titul v historii jim teoreticky může sebrat snad jen druhá koronavirová vlna.

Po zápase tak okamžitě následovala velká červeno-bílá párty. Sešívaní nejprve blbli s fanoušky před stadionem, pak se přesunuli do kabiny, kde alkohol tekl proudem!

„Je čas slavit, kluci určitě dostanou nějaké volno,“ řekl po velkém vítězství trenér Jindřich Trpišovský.

V kabině pražské Slavie se pilo všechno, co hráčům přišlo pod ruce. Nejvíce frčelo pivo, šampaňské, ale padlo prý i pár panáčků! Hráči si také pochutnávali na doutnících.

Slávisté si pochutnávali na doutníčcích.

Kapitán Slavie Jan Bořil byl tahounem oslav.

Novopečené fotbalové mistry přišlo do kabiny pozdravit i několik známých tváří. Například herec a moderátor Jakub Prachař, který se dlouhodobě ke Slavii hlásí a před časem si na své pozadí nechal vytetovat písmena JT, jimiž vzdává hold trenérovi Slavie Jindřichu Trpišovskému.

Do kabiny Slavie zamířil i herec Jakub Prachař.

S kérkou se Prachař pochlubil ve slávistické kabině.

Jakub Prachař se pochlubil v kabině Slavie svým tetováním na zadku.

Kromě Prachaře dorazil fotbalisty pozdravit další slávistický srdcař, moderátor Leoš Mareš.

Do kabiny zavítal i moderátor Leoš Mareš.

O zdaleka největší rozruch se během mistrovských oslav postaral hokejista David Pastrňák, který válí v NHL za Boston Bruins.

David Pastrňák s mladým stoperem Slavie Davidem Zimou

„Pasta“, jak se supertalentovanému borci z Havířova přezdívá, popíjel s fotbalisty v kabině pivo a ocenil výkony slávistů v této sezoně.

„Hoši, gratulace, naprosto zaslouženě! Milionkrát jsem to říkal v novinách, hrajete krásný fotbal,“ pravil v kabině mistrů Pastrňák.

David Pastrňák v kabině mistrovské Slavie

Nejvíce byl Pastrňák „na větvi“ ze slávistického špílmachra Nica Stancia, kterého objímal a šaškoval s ním, jako kdyby to byl jeho letitý kamarád.

David Pastrňák si oblíbil Nica Stancia.

Stanciu vytočil fanoušky Sparty. Dostane pokutu jako Stoch?

Co se Stancia týče, ten během mistrovských oslav před Edenem pěkně rozčílil fanoušky konkurenční Sparty, jejíž dres ještě nedávno oblékal. 

Rumun, který Slavii vyšel na více než sto milionů korun, se nechal fanoušky vyhecovat a do mikrofonu křičel: „Smrt Spartě!“

V minulosti se podobného prohřešku dopustil bývalý slávistický záložník Miroslav Stoch. Ten se nakonec musel Spartě omluvit a dostal pokutu čtyřicet tisíc korun.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 sobota 24. října 2020. Anketa je uzavřena.

  • 54
  • 54
  • 51
  • 51
  • 51
  • 50