Hvězdy Slavie Provod a Lingr: Dovolená v ráji se sexy kočkami, vodní hrátky a romantika

Už brzy budou zase polykat tvrdé tréninkové dávky a potit krev! Není tajemstvím, že kouč pražské Slavie Jindřich Trpišovský (46) dává svým svěřencům během příprav pořádně zabrat. Těsně předtím než toto šílenství naplno vypukne, vyrazili proto Ondřej Lingr (24) a Lukáš Provod (26) na poslední letošní exotickou dovolenou. Šikovným středopolařům na pláži foukají rány jejich sexy partnerky!

Koncem ledna startuje jarní část nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže a čeká se velmi dramatický boj o první příčku. Na pražskou Slavii čeká nelehký úkol. Parta kouče Jindřicha Trpišovského se pokusí vrátit mistrovský titul zpět do Edenu.

V cestě ale bude stát silná a dobře poskládaná Plzeň, která v současné době vede ligu o dva body. Do hry o mistrovský pohár ještě samozřejmě může promluvit Sparta, která je na třetí příčce.

Zatímco Letenští už oficiálně zahájili zimní přípravu, hráči Slavie si užívají poslední dny zasloužené dovolené. Do exotických končin vyrazili načerpat nové síly záložníci Lukáš Provod a Ondřej Lingr.

První jmenovaný sešívaný se na sociální síti pochlubil fotografiemi z Bali. V proslulém dovolenkovém ráji Provod vytasil svou „vysekanou“ figuru a ukázal také krásnou přítelkyni Petru, která se věnuje volejbalu.

Lukáš Provod se svou přítelkyní Petrou

„Snila jsem o návštěvě Bali spoustu let,“ vyťukala na svém profilu pohledná blondýnka, která s vytáhlým záložním řádila ve vodě a společně pak objevovali krásy ostrova.

„Vědět, že z toho nakonec bude horolezectví, pantofle bych určitě nevolila. Pláž ovšem neskutečná,“ svěřila se krásná Péťa.

Romantika na Maledivách

Provodův spoluhráč Lingr se svou partnerkou Lucií vyrazil na neméně zajímavou adresu. Z dechberoucích Malediv oba sdíleli několik velmi romantických snímků, z nichž čiší čistá zamilovanost.

Reprezentant Ondřej Lingr se svou partnerkou Lucií

Láska gólového záložníka, který nastupuje i v reprezentaci, pak předvedla, jak skvěle vypadá v bikinách.

Krásná partnerka Ondřeje Lingra Lucie

„Tohle místo je úžasné,“ rozplývala se blahem pohledná Lucie, která se slávistickým šikulou chodila ještě v dobách, kdy „Lindži“ válel v Karviné.

Krásná partnerka Ondřeje Lingra Lucie

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 čtvrtek 20. dubna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 57
  • 40
  • 22
  • 13
  • 3
  • 2