Trapas hvězdné Barcelony: „Messi mi nadával a posmíval se mi!“ popsal slávista Bořil

Řadí se k největším světovým hvězdám, ale v Praze takový dojem neudělali. Hráči Barcelony nedokázali skousnout, že byla Slavia při zápase Ligy mistrů minulý týden v některých částech zápasu lepší. Nejenže v šatně natruc nadělali paseku, nad věcí nezůstala ani největší star Lionel Messi. Jak v pořadu Tiki-Taka prozradil slávista Jan Bořil, Argentinec mu po faulu z 64. minuty nevybíravě nadával a pak se mu ještě vysmál!

Fotbalově jsou na úplně jiné úrovni, přesto při a po zápase s pražskou Slavií ani trochu nezůstali nad věcí. Když Barcelona minulou středu v Edenu sice zvítězila, ovšem po velmi špatném výkonu, její hráči trucovitě prchli do kabin, aniž by si se soupeřem podali ruce nebo poděkovali fanouškům.

To ale není všechno! Obránce Slavie Jan Bořil v pořadu Tiki-Taka promluvil o tom, jaký zážitek si ze zápasu odnesl. A jsou to smíšené pocity, což platí obzvlášť pro setkání s legendárním Lionelem Messim.

Toho Bořil v 64. minutě fauloval, za loket vyfasoval žlutou kartu. Ačkoliv to sice faul byl, ale rozhodně ne úmyslný a zákeřný, Argentinec situaci neunesl a zachoval se neprofesionálně.

„Já jsem vůbec nevěděl, že jsem ho trefil loktem. Kryl jsem si balon, protože on je tak rychlý a mrštný, že jsem měl strach, že mě oběhne. Pak mi začal nadávat, anglicky, bylo tam třeba to slovo od f... Potom si vzal balon, jednou mě tam vyškolil a vysmál se mi,“ popsal Bořil v pořadu Tiki-Taka.

Souboje s Bořilem barcelonské hráče bolely.

Když se pak Bořil chtěl Messimu po zápase omluvit, měl smůlu.

„Po zápase jsem myslel, že za ním přijdu a omluvím se mu, ale on s ostatními zdrhl do kabiny, což mě mrzelo. Vůbec si s námi nepodal ruce, nikdo z nich,“ popisuje Bořil.

Takový nepořádek nechali hráči Barcelony v kabině.

Těžko si lze představit, co se právě po úprku barcelonských hráčů do kabin dělo. Zanechali tam po sobě každopádně neuvěřitelnou paseku. Už před týdnem svět obletěly záběry, kterak se po zemi šatny válejí slupky od banánů, potrhané papíry s taktickými pokyny a spousta dalšího.

Ačkoliv byl zápas mimořádným zážitkem, Barca po sobě příliš dobrý dojem nezanechala. Co se výkonu týče, reputaci si může napravit už 5. listopadu, kdy bude Slavii hostit na Nou Campu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:51 čtvrtek 27. února 2020. Anketa je uzavřena.

  • 57
  • 52
  • 52
  • 48
  • 46
  • 42