Na co se nejvíce sází během mistrovství světa ve fotbale? Budete překvapeni!

Právě probíhající světový šampionát ve fotbale, to je přímo ráj pro všechny sázkaře! Turnaj, který se koná v Rusku, nabízí milovníkům hazardu mnoho možností, jak si slušně vydělat. Pojďme se povídat na nejzajímavější a nejpopulárnější sázkařské tipy!

Podle údajů sázkové kanceláře Maxi-Tip klienti sázejí úplně na vše, co se s fotbalovým šampionátem pojí – od sázek na celkového vítěze až po ty bizarnější typu zahajovacího výkopu od Vladimira Putina v případě postupu Ruska do finále. A výjimkou nejsou sázky za statisíce či miliony.

Sázky na fotbal u nás hrají prim po celý rok. V případech mistrovství světa, ale i Evropy však naši klienti v dobrém slova smyslu šílí a zajímají je všechny vypsané sázky. Mezi lety 2013, kdy se v létě nehrál velký turnaj, a posledním fotbalovým mistrovstvím světa v 2014 byl nárůst obratu ve stejných měsících až zhruba 9x větší. V roce 2016 jsme pak zažili během měsíců června a července, kdy se turnaje tradičně konají, čtyřnásobný nárůst obratu oproti dubnu a květnu, kdy se odehrává mistrovství světa v hokeji. O Češích se říká, že jsou hokejovým národem, z hlediska sázek to ale zcela neplatí,“ vyjádřil se k fotbalovému mistrovství světa Karel Kabrna, předseda představenstva Maxi-Tipu.

U sázkové kanceláře Maxi-Tip milovníci hazardu nejvíce věří celkovému vítězství Brazílie. Na triumf „Kanárků“ je vypsaný nejvýhodnější kurz na trhu 5,6:1. Druhým největším favoritem na vítězství je pak Německo. Z dalších týmů se věří Francii a Španělsku. 

Pozornost tipérů ale přitahuje ale i něco jiného. Několik stovek tiketů již bylo prosázeno i na největšího outsidera turnaje Panamu a Saúdskou Arábii. Obě země mají kurz na vítězství 1550:1. 

Tipéři sázejí také na jednotlivé hráče. Nejvíce se sází na nejlepšího střelce turnaje. Zde je největším favoritem trojlístek Ronaldo, Messi a Neymar.

Sázkaři mají doslova žně.

Někteří zkouší sázet také na méně známé a mnohdy i mladé hráče s vyšším kurzem, kteří ale rozhodně nejsou bez šance a mohou překvapit – například černým koněm jsou Francouz Mbappé s kurzem 34:1 a belgický tank Romelu Lukaku s kurzem 21:1.

Sázková kancelář Maxi-Tip má také specialitu, a to vytvoření vlastní sázky. Tipéři si tak mohou již nyní u kanceláře vsadit, zda například Luis Suárez opět pokouše během zápasu soupeře a zachytí ho u toho TV kamery.

A na co si vsadíte vy?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 pátek 12. října 2018. Anketa je uzavřena.

  • 7
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6