Čokoládová kráska z Oktagonu Sany: K MMA se dostala náhodou, nejvíce fandí Pirátovi

K bojovým sportům neodmyslitelně patří sexy dívky, jejichž úkolem je jednak okouzlit fanoušky v hledišti i u televizních obrazovek svou krásou, jednak zvedat kartony s čísly mezi jednotlivými koly. Nejdéle sloužící cage girl největší tuzemské organizace Oktagon MMA je exotická kráska ze Slovenska Sandra Šinová, která si říká Sany. Sexbomba, jež se pyšní nejen dokonalým tělem, ale i velkými úspěchy ze světa modelingu, se Expresu svěřila, co na své práci nejvíce miluje a který zápasník si získal její srdce!

Oktagon na svém webu zveřejnil inzerát na nové cage girl. Požadavky jsou jasné. „Věk minimálně 18 let. Výška minimálně 170 cm. Aktivita na sociálních sítích. Předchozí zkušenosti výhodou,“ píše se na stránkách největší tuzemské organizace.

„Jako dárek od nás dostanete mimo jiné také merch v hodnotě 10 tisíc korun,“ uvádí Oktagon na svém webu.

V inzerátu také stojí, že přihlášky se přijímají do 22. srpna, pak proběhnou další kola výběrového řízení a vybrané dívky budou mít příležitost ukázat své umění během turnaje Oktagon 35 v Brně.

Hlavním tahákem brněnského galavečera je jednoznačně titulová bitva mezi šampionem střední váhy Patrikem Kinclem a nevyzpytatelným Francouzem Lohorém.

Vzhledem k tomu, že Oktagon v současné době trpí nedostatkem cage girl, vyzpovídali jsme stálici v podobě sexy Slovenky Sandry Šinové z Bratislavy. Exotická kráska zpříjemňuje galavečery Oktagonu už zhruba dva roky. Zatímco její parťačky odcházely za jinou prací, ona se stala jakousi „poslední mohykánkou“.

K práci cage girl se krásná Sany dostala úplnou náhodou.

„Dominika Mirgová mě pozvala na natáčení letního klipu, kde jsem poznala její kamarádku, která se mě zeptala, jestli nechci zkusit dělat cage girl pro Oktagon. Řekla jsem si, proč ne,“ svěřila se nám Sany, jež přitom v minulosti bojové sporty příliš nemusela.

„Dříve mě to moc nebavilo, ale jak jsem začala dělat cage girl a prožívám každý moment zápasu zblízka, přestala jsem to brát jako sport, kde se jen mlátí, a začala jsem to vnímat úplně jinak,“ dodala finalistka slovenské Miss Universe 2021.

Sany na její práci nejvíce baví sledovat zápasníky během jejich nástupů do klece.

„Ten moment, kdy diváci čekají na svého oblíbeného bojovníka, zhasnou světla a hraje hudba. Také mám ráda tu napínavou chvíli, kdy se vyhlašuje, kdo vyhrál. Celkově jsem si atmosféru Oktagonu velmi oblíbila,“ tvrdí mladá kráska.

Co se týče konkrétních bojovníků, Sany se netají tím, že si nejvíce oblíbila potetovaného bouřliváka Samuela „Piráta“ Krištofiče.

„Je to hlavně kvůli jeho povaze. Miluji lidi, kteří umí v každé situaci vtipkovat, a on to dělá i v kleci,“ vysvětlila Sandra, kterou na Instagramu sleduje přes 30 tisíc lidí.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:00 pondělí 26. prosince 2022. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 24
  • 23
  • 18
  • 10
  • 4