MMA bojovnice Mašková: Děti a rodinu neplánuji, chci se dál prát v ringu!

Sandra „Medojed“ Mašková (30) patří mezi nejpopulárnější české MMA bojovnice, a to i přestože má na svém kontě jen jeden zápas v oktagonu. Mašková se totiž proslavila jako kickboxerka, na světových hrách ve Vratislavi získala dokonce zlatou medaili. Před nedávnem se ale rozhodla, že si svůj život okoření tím, že se začne věnovat ještě jedné disciplíně a tou bude MMA. Premiéra v kleci se jí povedla na jedničku a brzy se blíží její duel duel číslo dvě. 26. června se Mašková představí na galavečeru XFN: Back to the O2 aréna a její soupeřkou bude Camila Rivarola ze Švédska. O zápase s ní toho bylo a ještě určitě bude napsáno hodně. Expres se proto zajímal spíše o Sandřino soukromí, které je pro mnohé fanoušky bojových sportů velkou záhadou.

Sandra Mašková, sympatická a usměvavá „zrzka“, která si říká „Medojed“, není na první pohled zrovna typická třicetiletá žena. 

Zatímco některé její vrstevnice připravují svým dětem svačiny do školy, ona dře jako kůň, aby umlátila své soupeřky v kleci či v ringu. Může vůbec člověk, který žije takový život, myslet na rodinu? 

„Rodinu příliš neplánuji. Neříkám, že děti nechci, nicméně v tuhle chvíli se chci ještě věnovat sportovní kariéře,“ říká exkluzivně pro Expres Mašková, která si je ale vědoma toho, že její biologické hodiny tikají.

„V souvislosti s tímhle mi často bývá předhozen můj věk a otázka: A co když to už pak nepůjde? Přistupuju k tomu tak, že všecko má svůj důvod. A kdyby to náhodou později nešlo, myslím, že adopce je taky celkem hodnotná cesta,“ myslí do budoucna úspěšná kickboxerka, která podle svých slov bude zápasit do té doby, dokud jí to bude bavit a její tělo „bude sloužit“.

Děti Mašková nemá a ani zatím neplánuje, sama ale tato bojovnice není! Jejím přítelem je válečný veterán, který se také věnuje zápasení. „Neposadí se ze mě na zadek,“ směje se Mašková.

„Potřebuju vedle sebe silnýho chlapa, aby mě dokázal vůbec ukočírovat a aby mi byl zároveň oporou. Je to vrcholový sportovec jako já. Občas mě i trénuje v boji na zemi. A ne, domácí neshody řešíme pouze slovně,“ dodává dále se smíchem bojovnice.

A jak vypadá domácnost, kterou tvoří dva profesionální sportovci? Nevyřídí si to Mašková se svým partnerem někdy ručně stručně?

„Partnerský vztah dvou zápasníků, navíc dvou zástupců znamení Berana, asi může vyvolat otázku: Jak doma řešíte neshody? Fakt by mě nikdy nenapadlo to řešit ručně. Co se týče hádek, tak to je věc, kterou neumím a nemám ráda, takže když dojde k nějaký konfrontaci, většinou se z toho nějak vydiskutujeme. Můj chlap má zpravidla doma poslední slovo. Bývá jím: Ano, miláčku!“ zakončila popis vztahu se svým partnerem zkušená kickboxerka a začínající MMA bojovnice v jedné osobě, u které nechybělo moc a místo „mlátičky“ z ní byla tanečnice.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:00 pondělí 24. září 2018. Anketa je uzavřena.

  • 10
  • 10
  • 8
  • 7
  • 7
  • 7