Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Česká MMA zápasnice Mašková: Sexy svlíkačka na sněhu! Zhrzená ču*ka mě nahlásila

    Sandra Mašková | foto: Instagram

    V ringu či v oktagonu ráda rozdávala tvrdé údery. Poslední dobou se ale Sandra Mašková (32) ještě raději svléká a provokuje. MMA zápasnice a úspěšná kickboxerka se tentokrát nechala nafotit nahá na sněhu. Většině lidí se sexy snímek líbil, našli se ale tací, kteří měli potřebu Sandře kazit radost z povedené fotografie. „Nějaká zhrzená ču*ka mě nahlásila,“ stěžuje si Mašková, jejíž snímek načas zmizel z Instagramu.

    MMA zápasnice Sandra Mašková se nechala inspirovat českými celebritami, které se v poslední době zamilovaly do otužování.

    Místo ledové koupele v rybníce se ale sexy bojovnice svlékla donaha, nechala si na sobě pouze zimní boty a kulicha a nechala se nafotit ve svůdné pozici.

    „Nějaká zhrzená ču*ka nahlásila moji libovou reklamu, tomu se vážení říká narušená sexualita: mám problém s nahotou (i tam, kde není nic vidět), a tak budu nahlašovat a prudit ostatní lidi. Na*rat,“ rozohnila se Sandra poté, co její fotografie načas zmizela z Instagramu.

    Sandra Mašková

    Co se odvážných fotografií týče, vítězka světových her v kickboxu není žádným nováčkem. 

    Svůj profil na sociální síti už delší dobu zásobuje sexy snímky a nedávno se dokonce přestěhovala na platformu OnlyFans, kde krásné ženy z celého světa sdílí nahé fotografie a videa a nechávají si za to platit od odběratelů. 

    Sandra Mašková ráda provokuje.

    Tip na tuto fajn „brigádu“ dostala Mašková od zahraniční zápasnice.

    „Když jsem byla loni v Africe, kde se točila reality show The Fighter, byla tam holčina z Rumunska. Všimla jsem si, že její profil se změnil v přehlídku jejího pozadí. Odkazovala na stránky OnlyFans. Zeptala jsem se jí a ona mi řekla, že si založila tento profil a že se tím dá slušně přivydělat. Řekla jsem si, že je to zajímavé, protože můj obsah na Instagramu byl kolikrát takového odvážnějšího ražení a představa, že za fotky, se kterými nemám normálně problém, by mohla být ještě odměna, se mi líbila,“ vysvětlila nám před časem Sandra.

    „Mé obsahy, které zamýšlím přenést na sociální sítě, nebudou pornografického rázu, ale zároveň se tam nebudu zdráhat, co se týče nahoty, a budu pracovat s fantazií. Nechci se ukázat v plné parádě, to je pouze pro mého vyvoleného, ale nebojím se nahoty jako takové,“ řekla v nedávném rozhovoru pro Expres.cz Mašková, která už si několikrát vyslechla, že se snaží napodobovat americkou sexy zápasnici Paige VanZant.

    Sandra Mašková a její originální přání do roku 2021

    S tím ale Sandra zásadně nesouhlasí.

    Nesleduji jiné zápasníky, ale jen lidi, které osobně znám. Svět bojových sportů mě nezajímá, nikdy jsem ho nesledovala, ani dění na scéně. Jela jsem si to svoje, a pak jsem se dozvídala, že kopíruju od Paige. Takhle jsem se k ní dostala. Ta holka je úplně v pohodě, je dobrá, líbí se mi, ale rozhodně není mou inspirací,“ vysvětlila nám Sandra.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 9:35 čtvrtek 20. května 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      56
    • Super
      45
    • Haha
      39
    • Sladký
      32
    • Tvl
      31
    • Cože
      30
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...