Hokejista Salák si udělal radost na Bali. V jeho luxusní vile si můžete užívat i vy!

Z ledového pekla přímo do zemského ráje. Hokejový brankář Alexander Salák hájí branku ruského Novosibirsku, v mrazech ale po náročné sezoně svoje tělo jen sotva zregeneruje, a tak se s manželkou Míšou rozhodli pořídit si baráček na prosluněném Bali. Jezdit tam však budou jenom na jeden měsíc v roce, proto nyní zbystřete: Luxusní sídlo může být klidně po zbylý čas vaše! Má to ale jeden háček.

Rodina Alexandera Saláka tráví rok v promrzlém Novosibirsku, někdejší reprezentační brankář je totiž jedničkou místního hokejového klubu. Průměrná teplota se zde během zimy drží na minus 15 stupních, takže mrazivé dny, na které nyní naříká celé Česko, by v sibiřském městě platily za nadprůměrně teplé.

Salák s manželkou Míšou se proto rozhodli udělat si radost a nechali pro sebe postavit luxusní sídlo na indonéském ostrově Bali, kam se budou jezdit hřát po každé sezoně. 

„Vítejte v ráji. Máme hotovo,“ pochlubila se Saláková na Instagramu. Jak píše dále, překrásná designová vila se nachází uprostřed rýžových polí, jen půl kilometru od oceánu.

Co s honosným sídlem bude po zbytek roku, když ho Salákovi budou využívat jenom jeden měsíc po skončení sezony? Teď zbystřete: Luxusu nedaleko letoviska Changgu si můžete klidně celou dobu užívat i vy!

Tady si budou Salákovi užívat po každé sezoně.

„Vila je připravená a čeká na první hosty. Strávíme tam celý měsíc hned po skončení hokejové sezony, zbytek času je k dispozici,“ láká Saláková všechny ty, kteří si už sami sebe představují třeba na luxusní terase.

Má to ale jeden háček. Jak už asi tušíte, abyste si mohli života v honosném sídle užívat, budete se muset pořádně plácnout přes kapsu. Za jediný den si totiž Salákovi účtují v přepočtu přibližně 5400 korun. Měsíční nájem proto vyjde zhruba na 165 tisíc!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:00 pondělí 2. července 2018. Anketa je uzavřena.

  • 11
  • 10
  • 7
  • 6
  • 6
  • 6