Rozvodové chmury Šebrle zahání v posilovně: Dáte mu lajk a vlídné slovo?

Rozvod u moderátora Romana Šebrleho (47) a jeho ženy Evy (45) je na spadnutí a s ním i dělení majetku, který za jednadvacet let manželství nashromáždili. Že to nebude jednoduché, si uvědomuje i bývalý desetibojař, jenž chmury zahání v posilovně, kde tuží tělo, a volá po lajcích a slovech podpory.

„Krásné svátky všem, kterým jsem ještě nepopřál. Bohatého Ježíška,“ popřál z vily v pražských Lysolajích Roman Šebrle, který nedávno oznámil rozvod s manželkou Evou.

Při té příležitosti vzpomíná na chvíle, kdy mu bylo hej, a dělí se o ně se svými fanoušky. Vánoční svátky pro něj s ohledem na krach manželství musejí být hodně bolestné, a tak není divu, že se v minulosti vrací tam, kde mu bylo dobře.

„Ohlédnutí za tréninkem v Clever Fit Kotva. Cože, že jste tam ještě nebyli?“ ptá se moderátor a bývalý desetibojař.

„Když si nemůžeš pomoci...,“ doplnil ke krátkému videu, v němž zvedá sakra těžkou činku. 

Jako by chtěl poukázat na to, že mu zrovna není do skoku, ale i s tímto nelehkým a v mnoha ohledem těžkým obdobím se hravě vyrovná.

Roman Šebrle zahání chmury v posilovně.

„Kolik tam je?“ ptá se u další momentky z posilovny, na které dře jako kůň a navíc dává na odiv svou muskulaturu.

„Je to pravda, je mi to líto. Prostě takový je život a někdy se to tak vyvine,“ řekl k rozvodu pro CNN Prima News Šebrle, který se rozhodl jít s kůží na trh a potvrdil to, že jeho manželství i přes veškeré snahy ztroskotalo.

Podepsaly se na tom i Šebrleho záletnické eskapády z posledních let. Tou největší byla vášnivá noční jízda s cizí ženou na primáckém večírku v roce 2018.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:01 pondělí 25. dubna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 64
  • 10
  • 6
  • 4
  • 4
  • 2