Synova smrt a teď rozvod: Kolem šampiona z Nagana Hamrlíka má kroužit lovkyně skalpů

Šampion z Nagana Roman Hamrlík (47) zažívá hodně drsný rok. Rozpadlo se mu už druhé manželství, s Kanaďankou Cynthií se podle informací Blesku rozvádí. Aby toho nebylo málo, pár stihla ještě větší rána. Devítiletý James, jehož hokejista vychovával jako vlastního, 5. července na Kostarice náhle zemřel.

První manželství s Nikol, s níž má dospělou dceru Natálii, nevyšlo. Během působení v Montrealu se Roman Hamrlík seznámil s Kanaďankou Cynthií a vypadalo to, že mu to vyšlo nejen na ledě, ale i v osobním životě. Společně s jejím synem Jamesem se přestěhovali na Kostariku a před pěti lety se jim narodila dcerka Billie Rose. Následovala velkolepá svatba v montrealském chrámu. 

Ani to jim ale manželské štěstí nepojistilo. Roman se rozvádí. Bude to dlouhý proces,“ potvrdil Blesku zdroj blízký rodině s tím, že jde o velké peníze a také o luxusní nemovitosti v Karibiku a v Kanadě.

Situace je o to horší, že pár 5. července přišel o syna Jamese, kterého Hamrlík celý život vychovával a nosil také jeho příjmení. Údajně mělo jít o otravu krve.

„Po krátké nemoci spojené s dalšími komplikacemi jsme v nemocnici přišli o našeho malého Jamese. Stále se snažíme zjistit bližší podrobnosti, dejte nám prosím čas,“ oznámil na Facebooku Cynthiin bratr Yan. 

Roman Hamrlík se snaží, aby se dcery Billie Rose smutné události dotýkaly co nejméně.

„Byl jsi můj anděl,“ pláče na Instagramu zdrcená maminka. Cynthiina rodina na pláži uspořádala pietní setkání a video z něj sdílela do celého světa. Hokejista v něm ale vidět není.

To, že se Roman Hamrlík s kanadskou manželkou rozchází, nám shodou okolností potvrdil i zdroj, který Expresu svěřil také to, že kolem šampiona z Nagana má kroužit cílevědomá sexy blondýnka z Česka.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:26 středa 1. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

  • 35
  • 11
  • 7
  • 6
  • 4
  • 4