Brzy se stane dvojnásobným tátou, ale to je málo: Chtěl bych ještě holčičku, řekl Smoleňák

I když je pro hokejistu Radka Smoleňáka (34) důležitá kariéra a chtěl by v hokeji něco dokázat, nechce jí obětovat všechno. Touží po velké rodině, nejméně po třech dětech. Jako každý muž je rád, že má svého následovníka, ale i tak touží po holčičce, kterou by rozmazloval.

Není to tak dávno, kdy žil hokejista Radek Smoleňák jen hokejem a divokými mejdany. Rád si užíval života, náklonnost fanynek mu byla příjemná, bral život tak, jak přichází. Do té doby, než poznal modelku Hanku Věrnou (31). Ta mu změnila pohled a dala mu to nejcennější: zdravého syna Samíka (2,5).

„Jsem z malého hodně paf. Už je to konečně parťák, je s ním legrace a nenudíme se s ním. Není mi podobný jen vzhledem, ale vypadá to, že bude i chováním po mně. Ale jestli bude chtít být hokejistou, to ukáže teprve čas. Já ho do toho nutit nebudu,“ rozpovídal se Radek pro Expres.

Za pár týdnů se krásnému páru narodí další potomek. Opět chlapeček.

„Koncem května by se měl narodit. Už se nemůžeme dočkat, s Hankou jsme si přáli velkou rodinu. Už přemýšlíme o jménu, ale ještě nemáme žádné finální. Možná to bude tak, že mu dáme jméno, až se narodí, až ho uvidíme, jak vypadá. Čím jsem si ale jistý, že se nebude jmenovat Radek po mně. Nejsem ten zastánce toho, aby synové jmenovali po otci,“ smál se slavný hokejista.

Druhý synek se ještě nenarodil a už přemýšlí o dalším dítěti. Jako milující tatínek by chtěl i princeznu, kterou by rozmazloval.

Dříve vyhledával jinou zábavu, teď je hokejista nejšťastnější se svou rodinou.

„S manželkou jsme se dohodli, že chceme tři děti, takže určitě se o holčičku ještě pokusíme. Rád bych svou holčičku, kterou budu ochraňovat. Kluci by byli staršími bráchy, kteří by ji nedali,“ plánuje do budoucna sportovec.

Ten už plánuje, až skončí s hokejem, že se konečně přestěhují do domu v Praze, který je jejich útočištěm, jen teď kvůli jeho angažmá musí žít v Hradci Králové.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:42 pondělí 16. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 67
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0