Hokejový raubíř Radek Duda: Přiznal nečekaný rozvod se životní láskou!

Ještě když válel na ledě, budil respekt a měl pověst bitkaře a drsňáka. V soukromém životě byl ale hokejový útočník Radek Duda (43) vzorný a milující manžel. Tomu už je konec. Bývalý reprezentant totiž přiznal, že se v tichosti rozvedl se svou životní láskou Karolínou.

Ještě nedávno Radek Duda plnil svůj instagramový profil zamilovanými fotografiemi s manželkou Karolínou a nic nenasvědčovalo tomu, že mají vztahové problémy. Hokejovým světem šly dokonce zprávy, že se z vyhlášeného drsňáka a bitkaře Dudy stal po boku krásné blondýny typický podpantoflák. 

„Svou manželku poslouchá na slovo,“ prozradil nám nedávno kamarád z Radkova okolí, který si nepřál být jmenován.

Dokonalé manželství, z něhož vzešly dvě krásné děti, ale nedávno zkrachovalo. Bývalý hokejový reprezentant to potvrdil v podcastu Bomby k tyči.

„Se ženou jsem se rozvedl, tenhle harlekýn pokračovat nebude,“ řekl Duda, který má na svém kontě mistrovský titul s pražskou Slavií a nyní trénuje mladé naděje českého hokeje.

Musel o ni bojovat, vlčáků bylo hodně

Není tomu dlouho, co Radek Duda veřejně popsal, jak o krásnou Karolínu musel před lety bojovat. Potkali se na koncertě kapely Backstreet Boys, hokejista byl sice tehdy zadaný, ale i tak se rozhodl pohlednou blondýnu sbalit.

Radek Duda s Karolínou v dobách, kdy jim to klapalo.

Nějakou dobu byl Duda pouze v takzvané „friendzone“, po čase ale přeskočila jiskra i na druhé straně a následovala romantická svatba v Toskánsku.

„Musel jsem o ni zabojovat, protože vlčáků se kolem ní točilo hodně,“ přiznal Duda před lety v rozhovoru pro deník Sport.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:28 neděle 4. září 2022. Anketa je uzavřena.

  • 27
  • 8
  • 7
  • 7
  • 3
  • 2