Český hokejista Jaškin má štěstí: Tahle sexy zpěvačka je jeho!

Dmitrij Jaškin, český hokejový útočník ruského původu, umí více než jen střílet branky! Svůj tah na bránu pětadvacetiletý borec ukázal také v soukromém životě. Povedlo se mu totiž sbalit hotovou sexbombu, kterou mu jistě závidí kdejaký spoluhráč.

Jaškin na sebe výrazně upozornil na nedávném mistrovství světa, kde například vstřelil gól „svému“ Rusku.

Kariéru profesionálního hokejisty začal začal tento urostlý útočník amerického St. Louis Blues budovat ve Vsetíně. A poté, co se blýskl dobrými výkony v dresu pražské Slavie, bylo jasné, že brzy přijde nabídka z NHL.

V zámořské soutěži, konkrétně v již zmíněném týmu St. Louis Blues, působí Jaškin už od roku 2012. Tehdy přišel jako supertalent. Dnes už patří mezi opory.

Není tak divu, že se kolem úspěšného hokejisty začaly motat krásné ženy. Ta, která měla nejvíce štěstí a Jaškina „do svých spárů“ získala, se jmenuje Naďa a nutno říct, že tenhle úlovek se rodákovi z Omsku tedy povedl!

Naďa je hotová sexbomba.

Tenhle úlovek se Jaškinovi povedl.

O Nadě toho zatím příliš nevíme. Je známo zatím to, že pochází z Moskvy a ráda se ukazuje buď nahá, nebo téměř nahá. A tyto informace jsou celkem dostačující.

Nahota Nadě rozhodně nevadí.

Má vůbec nějakou chybu?

Kromě toho se krásná Naďa také snaží prosadit coby ruská pop star. Před měsícem na YouTube zveřejnila svůj hit s názvem Je teprve noc a je jen otázkou času, kdy krásná umělkyně ukáže ještě více ze svého repertoáru.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 6:00 středa 10. října 2018. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 6
  • 6