Sportovci na Bondovi: Dostál ukázal novou lásku Anežku, Svoboda laškoval s Pazderkovou

Dlouho očekávanou premiéru nové bondovky s Danielem Craigem si nenechali ujít ani známí čeští sportovci. V pořadí již 25. snímek o agentu Jamesi Bondovi přilákal například kajakáře a bronzového medailistu z Tokia Josefa Dostála (28) či olympijského vítěze z londýnských her 2012 v moderním pětiboji Davida Svobodu (36). Zatímco první jmenovaný na premiéru vytáhl krásnou přítelkyni Anežku, se kterou se dal dohromady teprve nedávno, Svoboda před přítomnými novináři laškoval s herečkou Ivou Pazderkovou (41), kterou pak něžně objímal.

Více než dvoumetrový kajakář Josef Dostál tvořil přes tři roky pár s lyžařkou Kateřinou Pauláthovou. Rozešli se zhruba před rokem. 

Před nedávnou olympiádou v Tokiu, kde Dostál vybojoval bronz v deblkajaku, se osmadvacetiletý sportovec dal dohromady s Anežkou Paloudovou. 

S dvaadvacetiletou rodačkou z Českého Krumlova si Josef velmi dobře rozumí a novou lásku český obr vytáhl na dlouho očekávanou premiéru filmu Není čas zemřít o agentu Jamesi Bondovi.

Josef Dostál dorazil s přítelkyní Anežkou.

Bodejť by si ti dva nerozuměli, když Anežka stejně jako Josef dobře ví, jak se čeří voda. 

Má medaile ze sjezdu, ale i bronz z rychlostního MS do 23 let. Úspěšná je i navzdory tomu, že už několik let trpí chronickou boreliózou.

Celebrating the 4️⃣th place on my first senior level world championships in K1 sprint
#smileandpaddle #purehappiness #fourthplace

18. září 2021 v 16:55, příspěvek archivován: 29. září 2021 v 12:40

Svoboda laškoval s Pazderkovou

Dostál nebyl jediný slavný sportovec, který se ukázal na premiéře nové bondovky. Film si nenechal ujít také bývalý moderní pětibojař David Svoboda, jehož největším úspěchem bylo zlato z olympiády v Londýně 2012.

Sympaťák, který před pár lety v oblíbené taneční show StarDance utvořil pár s krásnou Veronikou Lálovou, je už delší dobu oficiálně sám. 

David Svoboda na premiéře nového Jamese Bonda laškoval s herečkou Ivou Pazderkovou.

Jednu dobu se spekulovalo o tom, jestli se nedal dohromady právě se sexy tanečnicí. Svoboda to ale vždy s úsměvem na tváři popíral.

Na premiéře tedy bývalý atlet mohl bez problémů laškovat s oblíbenou herečkou a komičkou Ivou Pazderkovou. Před zraky fotografů ji něžně objímal a oba si pak vyměňovali pohledy plné obdivu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:27 čtvrtek 27. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 8
  • 6
  • 6
  • 5
  • 4