Gorila Kvitové útočí na obžalovaného: Brečí jako ženská a uhýbá pohledem! A presumpce neviny?

Zkuste si něco na Petru Kvitovou a s tímhle chlapíkem budete mít pořádný problém. Majitel bezpečnostní agentury Martin Paštika působí nejen jako bodyguard nejlepší české tenistky, ale i jako její zmocněnec v probíhajícím soudním řízení. O tom, že z něj jde respekt, už se na vlastní kůži přesvědčil i Radim Žondra, který měl Kvitovou v jejím bytě podle obžaloby napadnout. „Díval jsem se mu očí a chtěl vidět jeho reakci. Bál se. Vždycky sklopil zrak,“ řekl Paštika po úterním soudu!

Ručí za to, že se tenistka Petra Kvitová nedostane do stejného nebezpečí jako v roce 2016, kdy ji oloupil a vážně pořezal útočník. A svou práci bere Martin Paštika, šéf bezpečnostní agentury a zmocněnec Kvitové v probíhajícím soudním řízení, opravdu vážně.

Během úterního soudu, k němuž se Kvitová musela osobně dostavit, dokonce rozehrál zajímavou psychologickou hru s Radimem Žondrou. Právě ten má být podle obžaloby lupičem, který českou tenistku vážně pořezal během přepadení v jejím bytě.

„Díval jsem se mu do očí a chtěl jsem vidět jeho reakci, jestli se podívá on mně. Bál se. Vždycky když viděl, že se na něj koukám, sklopil zrak,“ prozradil Paštika serveru iSport.cz.

Martin Paštika má na starosti bezpečnost českých tenistek.

Vzápětí přiznal, že chtěl Žondru tak trochu zastrašit a vzkázat mu, aby přestal hrát divadlo a k činu se přiznal. 

„Ať se k tomu postaví jako chlap, když už něco takového udělal! Ale on se nepodívá. Ani minule, ani dneska, ani nikdy,“ kroutí hlavou Paštika, který ani jako zmocněnec v případu presumpci neviny zrovna nectí a o Žondrovi mluví jako o zcela nepochybném pachateli.

Petra Kvitová a trojice jejích bodyguardů. Martin Paštika je úplně vlevo.

Na Žondru je prý naštvaný tak hodně, že by vlastní pocity raději vůbec veřejně nerozebíral. Štve ho především to, že se prý obžalovaný chová jako žena.

„Čekal bych od chlapa, že se k tomu postaví rovně. Ale že tam brečí jako ženská a kope kolem sebe, to je pro mě to nejhorší,“ říká Paštika.

Tomu, že by se měl Radim Žondra k napadení Petry Kvitové přiznat, ale zatím vůbec nic nenasvědčuje. Obžalovaný totiž úterní výpověď tenistky zpochybnil, její průběh označil za nezákonný a jeho obhájkyně obvinila soud z podjatosti.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:48 čtvrtek 6. června 2019. Anketa je uzavřena.

  • 35
  • 23
  • 16
  • 14
  • 13
  • 9