To jsou kočky! České tenistky zářily na večeři před Fed Cupem, nejvíc marodící Kvitová

Češkám to na slavnostní večeři před Fed Cupem náramně slušelo. Zazářila hlavně Petra Kvitová, která přitom má být nemocná! | foto: Instagram

Víkendové střetnutí českých a amerických tenistek se blíží, na programu je již v sobotu. Včera ovšem proběhlo setkání o poznání přátelštější. Týmy letošního Fed Cupu se sešly na slavnostní večeři, kde se blýskly ve stejných společenských šatech. Už tam ale české tenistky stihly zaválet. Vyzdvihnout musíme především Petru Kvitovou, která přitom už několik dní marodí a zřejmě kvůli tomu ani sobotní zápas nestihne!
1/5

To jsou kočky! České tenistky ve čtvrtek vyrazily na slavnostní večeři před zahájením Fed Cupu a v červených róbách jim to náramně slušelo. Zabodovaly všechny čtyři – Petra Kvitová, Barbora Strýcová, Kateřina Siniaková i Barbora Krejčíková.

Nejvíc ovšem příjemně překvapila první jmenovaná. Naše největší hvězda, aktuální světová sedmička Kvitová, kterou jsme zvyklí vídat hlavně upocenou na záběrech z kurtu, byla doslova k nepoznání.

Je navíc s podivem, jak přitažlivě dokázala vypadat, přestože se nenachází zrovna v nejlepší kondici. 

V posledních dnech se mluví o dlouhotrvající nemoci – kvůli horečkám měla například vynechat nedávný soud, kde se začal projednávat případ jejího napadení z roku 2016. A problémy prý přetrvávají, Kvitová kvůli nim nejspíš nezasáhne ani do sobotního utkání.

Český fedcupový tým

V něm si to Češky rozdají se soupeřkami ze Spojených států. Také Američanky dorazily na včerejší slavnostní večeři a rozhodně po ní můžeme říct, že minimálně v jednom mají naše tenistky navrch.

Petře Kvitové to na včerejší večeři náramně slušelo.

Jak reprezentantky USA vypadaly, se podívejte na dalších stránkách.

1/5
Ohodnoťte článek

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:13 sobota 9. března 2019. Anketa je uzavřena.

  • 60
  • 28
  • 23
  • 18
  • 17
  • 9