Svatba Petra Švancary: Mercedes pařil jako zamlada, druhý den nemohl vylézt z postele!

Známý fotbalový showman Petr Švancara (42) vstoupil zase do chomoutu! Svatba proběhla v jednom z brněnských hotelů a následná veselka stála jistě za to! Když jsme Švancarovi v půl třetí odpoledne volali kvůli slíbenému posvatebnímu rozhovoru, ještě se válel v peřinách.

Bývalý ligový útočník Petr Švancara svou krásnou Kamilu požádal o ruku v únoru v televizním pořadu Tiki-Taka. 

 „Jestli řekneš ne, tak jsme v pr*eli,“ řekl tehdy své partnerce vyhlášený šprýmař. Ona ho samozřejmě nenechala ve štychu a souhlasila. Plánovanou svatbu ale zamilovaný pár musel zrušit kvůli pandemii koronaviru.

„Měli jsme mít svatbu 25. června. Po dohodě s hotelem jsme se domluvili, že to zrušíme. Vypadá to, že to přesuneme celé o rok. Nejde ani tak o ty osoby, bojím se ale toho, že by nám hotel nepovolil, abychom mohli do rána tancovat a tak dále. Věříme, že to ještě letos stihneme, v nejhorším za rok,“ řekl Expresu Švancara.

Nakonec on i jeho Kamila měli to štěstí a mohli si říct své „ano“ před zraky svých přátel a příbuzných v neděli odpoledne. Soudě podle fotek, které se objevily na sociální sítích, byl obřad plný vtipů, což je u Švancary celkem očekávané.

Momentka ze svatby

Na svatbě nemohl chybět například Švancarův bývalý spoluhráč a dlouholetý dobrý kamarád Luděk Zelenka. 

Tyhle zkušené pardály toho spojuje více než jen věčný úsměv na tváři. Oba to byli góloví útočníci, nastupovali za Brno, Viktorii Žižkov i pražskou Slavii a oba se po skončení kariéry začali živit jako televizní experti. 

Není divu, že si navzájem říkají „brácho“.

Petr Švancara s kamarádem Luďkem Zelenkou

„Brácha je zas pod čepcem,“ napsal na svůj Facebook holohlavý borec, jemuž v českém fotbale málokdo řekne jinak než „Zelí“.

Mercedes vyspával celý den

S Petrem Švancarou jsme byli dopředu domluveni na pondělí na krátký posvatební rozhovor. Samozřejmě jsme brali v potaz, že „Mercedes“ asi v neděli večer trochu slavil a bude vyspávat.

Zavolali jsme mu tedy v půl třetí odpoledne, telefon vzala jeho sympatická novomanželka, která nás ale bohužel zklamala. „Petr ještě spí,“ řekla novopečená paní Švancarová s úsměvem na rtech.

Vzhledem k tomu, že se nevzbudil ani v následujících hodinách, to musela být tedy slušná veselka! Švancara ukázal, že coby fotbalový pařmen do starého železa rozhodně nepatří!

Nebo ho tak zmohla divoká svatební noc?

„Prospali jsme celé pondělí, bylo to skvělé. Ne že bychom byli tak unavení z alkoholu, ale spíše taková ta únava, když to z člověka spadne, že se všechno povedlo. Bylo to geniální,“ řekl nám v úterý už konečně do růžova vyhajaný Švancara.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:00 úterý 12. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 43
  • 31
  • 31
  • 30
  • 29
  • 29