Švancarova ex Monika: Nemá ambice vyhrát Survivor! Takovou figuru měl na lavičce ve Slavii

Byl jedním z nejpřekvapivějších účastníků letošního Survivoru. Zpočátku si z něj někteří dělali legraci, jak dlouho asi vydrží na ostrově bez milovaných chlebíčků a dalších nezdravých lahůdek. Bývalý fotbalista Petr Švancara (45) ale v nejdrsnější reality show září. Kvůli jeho hláškám si ho zamilovali diváci všech věkových skupin. Navíc jeho „ostrovní“ formu oceňují nejenom fanynky, ale také jeho expřítelkyně a bývalá redaktorka České televize Monika Býmová (35). „Takovou figuru měl naposledy, když seděl na lavičce ve Slavii,“ řekla Expresu krásná Monika.

Mezi vysportovanými svalovci, kteří se vrcholově věnují fitness nebo bojovým sportům, působil Petr Švancara jako pěst na oko. Televizní diváci ho zpočátku silně podceňovali, nakonec ale bývalý fotbalista ukázal, že má stále velmi slušnou fyzičku a v Survivoru platí za silného hráče.

Díky tvrdému režimu na ostrově navíc fotbalista s přezdívkou Mercedes výrazně shodil. Místo jeho pověstného „chlebíčkového“ pupíku se mu na břiše už pomalu, ale jistě začínají rýsovat svaly, což oceňují nejenom běžné divačky, ale také Švancarova bývalá přítelkyně Monika Býmová.

„Švanciho samozřejmě sleduji. Když v médiích vyšlo, že jde do Survivoru, a někdo se mě na to zeptal, odpovídala jsem, že mu na kokosech dávám týden. Už je tam ale asi měsíc a vede si skvěle. Smekám,“ svěřila se Expresu krásná Monika, která dříve pracovala jako sportovní redaktorka pro Českou televizi.

Monika Býmová, dříve Čuhelová

Bývalá novinářka, která koncem února vydala svou druhou knihu, tentokrát autobiografii brněnské fotbalové ikony Milana Pacandy, se vyjádřila také ke Švancarově „ostrovní“ formě.

Petr Švancara a Ondřej Novotný v Survivoru

„Ambice vyhrát určitě nemá, ale zase si převeze figuru, jakou měl naposledy, když seděl na lavičce ve Slavii,“ rýpla si do bývalého přítele Monika Býmová, dříve Čuhelová.

Petr Švancara

Nadějná spisovatelka narážela na nepříliš povedené Švancarovo angažmá v pražské Slavii, která za něj vysolila dvacet milionů korun, ale útočník se v klubu vůbec neprosadil a brzy se vrátil zpět na Moravu.

„Koupili si mercedes, ale nechali ho zaparkovaný v garáži,“ okomentoval v minulosti Švancara své nevydařené působení u sešívaných. Takto vlastně vznikla jeho dnes už kultovní přezdívka.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:32 úterý 4. července 2023. Anketa je uzavřena.

  • 39
  • 36
  • 7
  • 6
  • 3
  • 2