Hledám si novou tetu! Fotbalový rebel Švancara o rozchodu s manželkou Kamilou

Ještě před pár dny byl z rozchodu s manželkou Kamilou velmi špatný a nechtěl se o krachu několikaletého vztahu vůbec bavit. Nyní už ale Petr Švancara na toto téma zase vtipkuje. „Nějak jsme se nepohodli, jsme od sebe, hledám tetu,“ nechal se slyšet bývalý fotbalista, který je proslulý svým humorem. Borec s přezdívkou Mercedes ale nevyloučil, že by se s manželkou dali ještě někdy dohromady.

Koncem ledna redakce Expres.cz jako první upozornila na krach manželství Petra Švancary. Vztahové problémy bývalý ligový útočník naznačil na Instagramu, kam umístil  upravenou svatební fotografii se smutným emotikonem.

Rozcházíme se,“ potvrdil Expresu evidentně smutný Petr Švancara, který má s Kamilou dceru Lauru a manželé jsou necelé dva roky. „Nechci to už dál řešit, děkuji,“ vzkázal nám potom v krátké SMS zprávě Švancara, který se načas odmlčel.

V roce 2020 se vzali, o rok a půl později oznámil Švancara rozchod.

Nyní se zdá, že ikona brněnské Zbrojovky už má nejhorší období za sebou, protože si dovede dělat z rozchodu s manželkou Kamilou legraci.

„Teď se můžou dívat o to víc,“ řekl Švancara v pořadu Tiki-Taka, když mu moderátor Petr Svěcený sdělil, že fotbalovou talkshow sledují ženy dost možná právě kvůli Petrovi.

Pak ale Švancara lehce zvážněl.

„Nějak jsme se nepohodli, přestali jsme si rozumět, jsme teď od sebe. Uvidíme, kam nás vítr zavane. Třeba se k sobě vrátíme, třeba ne. Nevím. Je to teď na mrtvém bodě. Hlavní jsou děti, fotbal a Zbrojovka Brno,“ zahlásil známý fotbalový bavič.

„Hledám tetu,“ dodal ještě Švancara a pobavil ostatní hosty.

Takhle jim to slušelo na svatbě.

Žádost o ruku v přímém přenosu, na svatbě jim hráli Mirai

Kuriózní je, že právě v pořadu Tiki-Taka v únoru roku 2020 Švancara svou manželku Kamilu požádal o ruku. 

„Jestli řekneš ne, jsme v pr*eli,“ řekl tehdy své partnerce vyhlášený šprýmař. Ta ho samozřejmě nenechala ve štychu a souhlasila. 

Plánovanou svatbu zamilovaný pár musel zrušit kvůli pandemii koronaviru. Petr a Kamila se nakonec vzali předloni v září v jednom z brněnských hotelů. 

Na velkolepé svatbě nechyběl například Švancarův bývalý spoluhráč a dlouholetý dobrý kamarád Luděk Zelenka. Novomanželům na veselce zahrála jejich oblíbená kapela Mirai.

„Prospali jsme celé pondělí, bylo to skvělé. Ne že bychom byli tak unavení z alkoholu, ale spíše taková ta únava, když to z člověka spadne, že se všechno povedlo. Bylo to geniální,“ řekl nám dva dny po svatbě Petr Švancara, který si z veselky odnesl pořádný bolehlav a únavu.

Nyní ale legendární Švanci řeší úplně jiné problémy...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:07 čtvrtek 9. června 2022. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 9
  • 7
  • 5
  • 4
  • 3