Fotbalový showman Švancara v obležení žen: Ten můj žebrák není velký a tady je důkaz

O velikosti jeho přirození se toho napsalo a namluvilo snad více než o jeho fotbalových kvalitách. Bývalý ligový kanonýr Petr Švancara (43) se nikdy netajil tím, že „tam dole“ nebyl zrovna dvakrát obdařen. I tak ale fotbalový šprýmař vždy slavil velký úspěch u krásných žen. Teď se legenda brněnské Zbrojovky pochlubila snímkem, na kterém je téměř nahá a v obležení sympatických krásek. Co se slavilo?

Bývalý útočník pražské Slavie či Zbrojovky Brno Petr Švancara oslavil minulý čtvrtek své 43. narozeniny. 

Na svém profilu na sociální síti se Mercedes pochlubil fotografií, na níž je oblečen do legračních trenýrek, které známý vtipálek nosí prý z toho důvodu, aby jeho přirození vypadalo o fous větší.

„Pořád dokola, jak je žebrák velký, tady je důkaz! Tohle nosím teď furt,“ vysvětlil spekulace ohledně svého rozkroku Švancara.

Petr Švancara v obležení krásných žen

Brněnský rodák je brán za velkého baviče a pařmena, zeptali jsme se ho tak na to, jak oslava probíhala. Podle Švancary šlo o celkem nudnou párty, protože kvůli vládním nařízením nemohl pozvat své alkohol milující kamarády.

„Oslava byla špatná, protože já jsem slavící typ a nemohl jsem to bohužel oslavit s kamarády a musel jsem se uspokojit jenom s rodinkou. Co si budeme vykládat, člověk se více odváže s kamarády v nějaké té hospůdce u dobrého jídla. Oslava musela proběhnout v rodinném kruhu, co se dá dělat, snažil jsem se to ale udělat co nejhezčí,“ rozpovídal se Švancara, který alespoň ocenil to, že druhý den se necítil tak moc společensky unavený.

A jaký dárek mu udělal největší radost? 

„Nejlepší dárek pro mě byl, když den po mých narozeninách Zbrojovka porazila Jablonec,“ svěřil se nám Švancara.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 pondělí 22. března 2021. Anketa je uzavřena.

  • 25
  • 21
  • 20
  • 20
  • 16
  • 13