Hokejový playboy Nedvěd: Prodává luxusní sídlo v Praze! Z ceny se vám protočí panenky

Čerstvý otec a bývalý skvělý hokejista Petr Nedvěd (48) se rozhodl prodat svůj klenot v podobě luxusního sídla v centru Prahy. Prostorný apartmán, do kterého se slavný lamač dívčích srdcí zamiloval hned na první pohled a nemohl si ho vynachválit, je nyní k mání za pěkný balík! Proč se Nedvěd milovaného bytu vzdává?

Krátce poté, co se Petru Nedvědovi narodila dcera Naomi, vyšlo na povrch, že bývalý skvělý hokejový útočník a dnes generální manažer české reprezentace prodal svůj luxusní apartmán v Miami. 

Z prodeje káply pěkné peníze, bohužel pro Nedvěda ale ne tak velké, jak si on sám představoval. Kvůli pandemii koronaviru šly ceny nemovitostí prudce dolů a Nedvěd tak dostal o 13 milionů méně, než původně očekával.

To ale Nedvěda příliš mrzet nemusí. Podle Blesku nyní prodává také svůj „byt snů“ na nábřeží Vltavy. Luxusní apartmán, do něhož se Nedvěd zamiloval hned na první pohled, se nově objevil v nabídce renomované realitní kanceláře Christie’s Real Estate.

Cena? Pro normální smrtelníky těžko uvěřitelných 147 milionů korun! Časopis Forbes dokonce Nedvědův apartmán označil za čtvrtý nejdražší byt na realitním trhu.

Petr Nedvěd prodává byt za téměř 150 milionů!

Vysněné místo, hned mi spadla brada, říkal Nedvěd

Výše umístěné jsou už jen dva apartmány v pankráckém mrakodrapu V Tower a třípatrový penthouse u Jiráskova mostu. Nedvědovo luxusní sídlo je oficiálně bráno „pouze“ jako 3 + kk, byt má ovšem rozlohu přes 230 metrů čtverečních. A ten výhled! 

„Bylo to moje vysněné místo. Hned při mojí první návštěvě mi spadla brada a při výhledu z oken ze mě vypadlo jen: Wow. Nečekal jsem, jak krásný bude výhled zrovna na Petřín a Hrad,“ tetelil se blahem Petr Nedvěd v rozhovoru pro iSport.cz.

Petr Nedvěd prodává byt za téměř 150 milionů!

Stěhování do většího?

Zatím zůstává záhadou, proč Nedvěd svůj vysněný domov, který si nedávno nechal zrekonstruovat, vlastně opouští. Je možné, že se s manželkou Nicole a dcerou Naomi bude chtít přestěhovat do něčeho (ještě) většího. 

Dá se však očekávat, že hokejová legenda bude chtít nadále bydlet v centru Prahy a nebude se stěhovat někam za klidem a tichem na venkov. Nedvěd se nikdy netajil tím, že ruch velkoměsta je mu vlastní, zejména pak Malou Stranou si prý velmi oblíbil.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:09 úterý 12. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 58
  • 47
  • 45
  • 44
  • 41
  • 36