Novopečený taťka Petr Nedvěd prodal luxusní sídlo v Miami: Prodělal 13 milionů!

Před pár dny se Petru Nedvědovi (48) narodila dcerka Naomi. Ještě předtím hokejová legenda myslela na svou budoucnost. Bývalý skvělý útočník a dnes generální manažer české reprezentace prodal svůj luxusní apartmán v Miami, který mu říkal pane dlouhých šest let. Z prodeje nemovitosti káply pěkné peníze, bohužel pro Nedvěda ale ne tak velké, jak si on sám představoval. Dostal o 13 milionů méně!

Petr Nedvěd rád pendloval mezi Českou republikou a Floridou, kde se opaloval, jezdil na lodi a potápěl se v oceánu. 

Před deseti lety si nejprve koupil apartmán v 15. patře mrakodrapu ve čtvrti South Beach. Čtyři roky nato se už stěhoval do ještě vymazlenějšího sídla ve 39. patře, jež ho vyšlo v přepočtu na 69 milionů korun.

Tento byt si oblíbila i jeho sexy přítelkyně, modelka Nicole Volfová, která minulý týden přivedla na svět jejich první společné dítě, dcerku Naomi.

Petr Nedvěd si apartmán zakoupil před šesti lety.

Nedvěd se podle informací serveru iSport.cz rozhodl luxusního sídla v Miami zbavit. 

Byl si vědom toho, že byt neprodá za cenu, za niž ho před lety získal. Přes realitní kancelář ho nabízel za 67 milionů. Kvůli koronavirové krizi se Nedvěd ale nakonec musel spokojit s 56 miliony, takže celkově prodělal 13 milionů.

Petr Nedvěd prodal svůj luxusní apartmán v Miami.

„Bohužel, něco jsem ztratil, ale to je dané dobou,“ řekl výše uvedenému webu Petr Nedvěd, který také vysvětlil, proč se milovaného bytu zbavil.

„Už mi to jednoduše nedávalo smysl, a to časově ani finančně. Ty poplatky jsou šílené a my nemáme v plánu tam tak často lítat. Malá pak půjde do školky, do školy, takže čas bude jen v létě. Jenže to jsou nejhorší měsíce: vedro jako kráva, z té vlhkosti jsi hned zalepený,“ prozradil bývalý skvělý útočník, který na Miami rozhodně nezanevřel.

S partnerkou a v budoucnu jistě i s dcerkou Naomi se tam rád bude vracet. Tentokrát ale „pouze“ do pronajatého bytu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:00 čtvrtek 26. listopadu 2020. Anketa je uzavřena.

  • 90
  • 65
  • 52
  • 47
  • 43
  • 41