Limberského naštval „taťka“ Vrba: Kotouly nech v Plzni! Už 4 dny mi neodepsal

Byli jako otec a syn. V Plzni zažili největší úspěchy své kariéry. Teď má ale David Limberský ke svému osudovému trenérovi Pavlu Vrbovi výhrady. Nevadí mu, že koučuje konkurenční Spartu, ale že slaví úspěchy svými pověstnými kotouly, kterými před lety bavil plzeňské fanoušky. „Ať si tam třeba dělá hvězdy, ale kotouly ať nechá v Plzni,“ řekl Limberský v pořadu Tiki-Taka na O2 TV Sport. Bývalý reprezentační obránce se také svěřil, že Vrbovi před několika dny psal zprávy, on na ně ale neodpovídá.

Když se v únoru Pavel Vrba upsal pražské Spartě, jeho oblíbenec David Limberský zamáčkl slzu. Bývalý plzeňský rebel těžko nesl, že jeho osudový trenér spojil síly s úhlavním rivalem.

„Taťko, taťko,“ napsal tehdy Limberský na Instagramu a přidal ještě „uplakané“ emotikony jako výraz smutku. Limberský, který sám strávil jednu sezonu na Letné, ale v pořadu Tiki-Taka na O2 TV Sport nyní prohlásil, že Pavlu Vrbovi vlastně drží palce. Spartě ale nikdy fandit nebude.

„Pere se to ve mně, Spartě samozřejmě nefandím, ale jemu osobně přeju úspěch,“ přiznala plzeňská legenda, která se ve fotbalové talk show objevila úplně poprvé.

Limberský ale Vrbovi vyčetl, že nedávno během juchání se sparťanskými fanoušky předvedl své pověstné kotouly, jimiž slavil úspěchy ještě coby kouč Plzně.

„Při prvním postupu to válí na Spartě, takže to se mi samozřejmě nelíbí. Ať si tam třeba dělá hvězdy, ale kotouly ať nechá v Plzni,“ pravil Limberský, který Vrbu před pár dny kontaktoval a napsal mu, co si o jeho slavení myslí.

„Neodepsal, čekám už asi čtvrtý den,“ pobavil přítomné fanoušky největší rebel českého fotbalu.

Pavel Vrba dělá kotouly už i na Letné.

Vrbovi dal radu, jak se chovat k novinářům

Bývalý skvělý obránce, který rozděloval českou veřejnost, dal před časem Pavlu Vrbovi rady, jak se chovat k novinářům, jimž zkušený trenér často a rád dává najevo, že mu pijí krev.

„Já jsem mu několikrát říkal, že by k nim měl mít trošku větší respekt, už jenom z toho důvodu, že si to pak čtou lidi. Ale on je prostě občas takový, že na první dobrou startuje. Na tom by mohl zapracovat. Ale teď ve Spartě ožil, je to vidět, mají výsledky, hrají hezký fotbal,“ pochválil Vrbu Limberský.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:25 středa 8. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

  • 17
  • 6
  • 6
  • 6
  • 5
  • 4