Návrat k manželce! Legendární Pavel Nedvěd opět s Ivanou: Dcera je štěstím bez sebe

Mlaďounké milenky se už nabažil, tak se vrací zpět za svou ženou? Bývalý kapitán české fotbalové reprezentace Pavel Nedvěd (47) se po delší době objevil po boku své manželky Ivany (45). Fotku jim udělala dcera, která je evidentně štěstím bez sebe. Své rodiče rodiče označila za pár z nebes!

Pavel Nedvěd, který působí jako viceprezident Juventusu Turín, se s manželkou Ivanou objevil na vánočním klubovém večírku. Jednalo se o překvapení, protože manželé Nedvědovi se už delší čas na veřejnosti neobjevují.

Jejich společný snímek na Instagramu sdílela jejich dcera Ivana (22). K fotografii napsala „Match made in heaven“, což by se dalo přeložit jako „Pár stvořený v nebi“.

Pavel Nedvěd se svou manželkou

Ještě nedávno to ovšem vypadalo, že manželství Pavla Nedvěda je po 25 letech definitivně v troskách. Do jeho života totiž vstoupila mladá parkuristka Lucie Anovčínová (24).

Fotografové letos v létě Pavla Nedvěda s jeho novou partnerkou zachytili v hledišti na parkurovém závodišti v londýnské čtvrti Chelsea. Společně sledovali seriál Global Champions Tour.

Pavel Nedvěd na tribuně Global Champions Tour seděl po boku Lucie Anovčínové...

Lucie zase Pavla doprovázela na zápasy Juventusu. Před měsícem byli společně viděni v pražské O2 aréně, kdy sledovali galashow světového parkuru Prague Playoffs.

Zdá se ale, že nakonec zvítězila rodina...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:59 čtvrtek 16. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 90
  • 59
  • 54
  • 50
  • 50
  • 46