Fotbalový expert ČT Karoch: Vyznal se z lásky ke Klusovi a přišla studená sprcha!

Dlouholetý fotbalový expert České televize Pavel Karoch už delší dobu rád komentuje i jiné věci než jen český fotbal. Kromě astrálního cestování a meditace se občas rozpovídá i o české politice či kultuře. Tentokrát bývalý hráč pražské Dukly vyjádřil své city ke zpěvákovi Tomáši Klusovi, jehož vykreslil jako novodobého hrdinu. Velmi brzy se Karoch dočkal nelichotivé reakce od svých fanoušků!

Na Pavla Karocha, který už dlouhé roky komentuje fotbal zejména po boku legendárního Jaromíra Bosáka, nahlížejí čeští fotbaloví fanoušci často jako na podivína. Posmívají se mu kvůli jeho zvláštním hláškám během přímých přenosů. 

Sám Karoch přiznává, že žije trochu zvláštní život. Našel se například v astrálním cestování, rád medituje, maluje a baví ho filozofie. Jeho manželka a herečka Gabriela Filippi (50) zase pořádá kurzy sebelásky, za které si účtuje 1200 korun.

V poslední době se Pavel Karoch rád vyjadřuje o dění na české politické scéně. Mezi jeho oblíbence rozhodně nepatří premiér Andrej Babiš ani prezident Miloš Zeman. 

Není tak divu, že Karochovi udělal velkou radost nedávný rozhovor Tomáše Kluse, kdy se zpěvák do Babiše se Zemanem ostře pustil.

Karoch se tedy rozhodl, že na sociální síti Kluse vykreslí jako statečného hrdinu.

„Moc si vážím lidí, jako je Tomáš Klus. Je to další strážce grálu pravdy. Není snadné vystoupit a říci všem: Jsem tady, vím, co děláte, budu o tom mluvit a budu o tom zpívat. Dříve takové lidi mučili a zabíjeli,“ myslí si Pavel Karoch, který měl tu čest Kluse poznat osobně a písničkář na něj udělal skvělý dojem.

„Tomáši, jsem moc rád, že jsem mohl poznat tebe a tvoji rodinu,“ vzkázal Klusovi Karoch skrz Facebook.

Karoch: Že někomu vadím? Hlavní je energie!

Během chvíle se pod Karochovým příspěvkem o Klusovi strhla mela. Většina fanoušků fotbalového experta zuří, protože Kluse nemají příliš v lásce.

„Tomáš Klus ať se drží svého kopyta a nedělá ze sebe idiota,“ napsal Karochovi pan František.

„Ještě nic kloudného kromě dětí neudělal. Zkušenosti žádné, ale hlavně že pomlouvá,“ přidala se paní Jaroslava.

Pavel Karoch je známý tím, že si z kritiky velkou hlavu nedělá. Z jeho hlášek si dělají lidé legraci už dlouhé roky, on si ale tuto slávu spíše užívá.

„Jestli někomu vadím, nebo ne, nepovažuju za tak důležité. Pro mě je hlavní, že tam proudí energie. Že si vzájemně nejsme lhostejní a že to diváka vtáhne,“ řekl Karoch před časem v rozhovoru pro iDnes.cz.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 8:12 čtvrtek 26. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 45
  • 36
  • 17
  • 14
  • 13
  • 13