Šachy, pizza a dieta! Fotbalový komik Horváth se po vyhazovu od Starky zamiloval do Instagramu

Během aktivní hráčské kariéry platil za vyhlášeného šprýmaře. Spoluhráči se často báli, že se stanou terčem jednoho z jeho vtípků. Humor Pavla Horvátha (45) neopouští ani ve chvíli, kdy vstřebává svůj první trenérský neúspěch. Po nedávném vyhazovu z Příbrami to bývalý kapitán Viktorie Plzeň slušně rozjíždí na Instagramu.

Bývalý vynikající záložník Pavel Horváth, který prožil nejlepší léta své kariéry v dresu Viktorie Plzeň, se jako trenér ujal Příbrami loni v březnu. Na lavičce klubu, který řídí podnikatel Jaroslav Starka, vydržel pouhý rok.

S podceňovaným týmem se Horváth snažil hrát sympatický fotbal, ale začínajícímu trenérovi zlomily vaz výsledky. 

„Nevyhráli jsme, ani nepamatuju, mám z toho akorát dlouhý vousy,“ řekl pro příbramský web klubový boss Jaroslav Starka, který místo Pavla Horvátha přivedl Slováka Jozefa Valachoviče. Ten má za úkol pokusit se o zázrak a poslední Příbram udržet v lize.

Co se týče Pavla Horvátha, ten svůj první trenérský neúspěch bere sportovně.

„Děkuji Příbrami za šanci vyzkoušet si ligu i jako trenér. Byla to pro mě velmi cenná zkušenost, kterou budu chtít i nadále rozvíjet. Cítím, že jsem se snažil pracovat na maximum, ale zejména poslední týdny tomu chyběly výsledky, které by nás přiblížily blíže k záchraně. Nastal čas jít novou cestou. Díky za vaši podporu,“ napsal na Instagramu odvolaný Pavel Horváth.

Pavel Horváth to rozjíždí na Instagramu.

Šachy, pizza a krabičková dieta

A právě do sociální sítě Instagram se v období volna Pavel Horváth přímo zamiloval. 

Sdílí tam často vtipné obrázky či videa. Na jedné nahrávce Horváth, který je znám jako velký šprýmař, předstírá, že doma čeká netrpělivě na telefonát z jiného ligového mančaftu.

„První den bez fotbalu,“ okomentoval vtipné video legendární „Horvi“, který se na další své nahrávce představil jako pizzař či znuděný šachista.

Kéž by takových lidí bylo víc!

28. března 2021 v 17:30, příspěvek archivován: 30. března 2021 v 10:36

Kromě legračních videí se Horváth během pauzy od fotbalu pustil do diety. Vyhlášený jedlík se nedávno zděsil, když zjistil, kolik váží.

„V nadsázce jsem vždycky říkal, že stačí projít kolem řeznictví a mám dvě kila nahoře. Poslední dobou, kdy už nemám tolik aktivního pohybu, jsem se důsledkem špatné a nepravidelné stravy dostal na svoje životní maximum,“ smutnil nedávno Horváth, který se vrhl na krabičkovou dietu a už pozoruje první změny na své figuře.

„Za čtrnáct dnů jsem zhubl tři kila,“ pochlubil se nově Horváth, který míval problémy s váhou i během hráčské kariéry.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:59 pondělí 2. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 56
  • 6
  • 4
  • 4
  • 2
  • 2