Hvězda fotbalového Eura Schick: Jeho sestra je kus! Sexy Kristýnu sbalil jiný fotbalista

Stačilo pár zápasů a o nejhezčím gólu fotbalového mistrovství Evropy je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Postaral se o něj český bombarďák Patrik Schick (25), který v zápase proti Skotsku skóroval téměř z poloviny hřiště. Na útočníka německého Leverkusenu je pochopitelně neskutečně pyšná jeho sexy sestra, modelka Kristýna (26)! Ta je mimochodem doslova v obležení fotbalistů, nedávno se provdala za bývalého hráče Sparty, který se dnes živí jako designér.

Když její slavný bráška přidal v zápase proti Skotům druhý gól a ještě k tomu tak neuvěřitelný, že se o něm baví celý fotbalový svět, Kristýna Schicková neměla slov.

„Neskutečný,“ napsala krásná modelka poté, až se hlasitě doradovala, na svém instagramovém profilu. 

Sestra v současné době nejskloňovanějšího českého fotbalisty Patrika Schicka je na svého mladšího bráchu právem hrdá. Sama se přitom může pyšnit úspěchy v modelingu.

V roce 2013 se sexy brunetka dostala do finále soutěže Česká Miss. Poté se vrhla na dráhu modelky v Americe a dařilo se jí více než dobře.

Na Instagramu, kde ji sleduje téměř sto tisíc lidí, často sdílela velmi žhavé snímky a nebála se odhalit téměř celé tělo.

Kristýna nemá chybu.

Nahota jí nedělá problém.

Zamilovala se do bývalého sparťana a modeling šel stranou

Pak ale v jejím osobním životě přišel zlom, když se Kristýna zamilovala do bývalého fotbalisty Lukáše Třešňáka, který stejně jako její brácha Patrik kopal v mládí za pražskou Spartu.

Lukáš a Kristýna jsou spolu šťastní a chystají svatbu.

Talentovaný útočník si zahrál také za Jablonec, ale relativně brzy svou kariéru ukončil a stal se z něj designér. Kvůli Lukášovi se Kristýna dokonce vrátila do Čech a do Ameriky pak létala už jen kvůli práci.

Loni se Kristýna s Lukášem vzali a založili rodinu. K synovi Elliotovi by brzy rádi přidali ještě další dítě.

„Muž by klidně do dalšího dítěte šel, ale já jsem mu řekla, že bych na chvíli zvolnila. Chci se dát dohromady fyzicky, chvíli se i seberealizovat a hlavně se věnovat Elloušovi. Zatím bych rozhodně s dalším dítětem počkala. Ale v budoucnu se tomu nebráním,“ řekla Expresu loni Kristýna.

Soudě podle jejích fotek na Instagramu, vypadá to, že se krásná modelka stihla dát rychle do velmi slušné formy.

Skoro to až vypadá, jako by nikdy nerodila. Není tak divu, že si Kristýna pohrává s myšlenkou, že by se znovu vrátila k modelingu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:17 středa 13. října 2021. Anketa je uzavřena.

  • 14
  • 10
  • 8
  • 8
  • 5
  • 5