Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bombarďák Schick vděčí za úspěch krásné Haničce: Byla s ním, když ještě nebyl slavný

    Patrik Schick s manželkou Hankou | foto: Instagram

    Není tajemstvím, že kolem fotbalistů se často motají plastickými operacemi zvelebené ženy, které zajímá jen jediné: rychle se dostat k penězům! Říká se jim zlatokopky. Hvězda české reprezentace na právě probíhajícím mistrovství Evropy Patrik Schick (25) má to štěstí, že má po svém boku už několik let krásnou Haničku, která je pravým opakem výše popsaných dam. Do Patrika se zamilovala už před lety, když kanonýr německého Leverkusenu ještě nebyl světová hvězda a na účet mu nechodily miliony měsíčně! Na jeho slávě se navíc sympatická brunetka nesnaží nijak přiživit.

    Český fotbalový talent Patrik Schick, jehož jméno se nyní skloňuje po celém světě kvůli fantastické brance proti Skotsku, se loni v létě oženil se svou dlouholetou partnerkou Hankou.

    Pohádková svatba se uskutečnila na zámku Bon Repos u Čihadel, kde se natáčel populární pořad Peče celá země. Novomanželé Patrik a Hana Schickovi si před zraky hostů zatančili na píseň od Karla Gotta „Ta pravá“.

    „Tou pravou“ pro Patrika Schicka jeho Hanička nejspíše skutečně bude. 

    Sympatická brunetka s ním tvoří pár už několik let a je nad slunce jasné, že nejde o žádnou zlatokopku, jejímž úkolem je přisát se na bohatého a úspěšného sportovce a žít si život jako v bavlnce.

    Patrik Schick s manželkou Hankou

    Poznali se už na střední škole a zamilovali se do sebe v době, kdy Patrik Schick ještě nebyl hvězda světového formátu a kopal v Česku „jen“ za Bohemku, kde hostoval z pražské Sparty.

    Krásná Hanka v talentovaném fotbalistovi neviděla jen peníze a možnost stát se slavnou. Patrik ji tehdy oslnil svým charismatem, osobností a úsměvem.

    Patrik Schick se svou životní láskou Hankou. Tehdy byli jen partneři, dnes jsou už manželé.

    Když se v roce 2017 začal prvně řešit Schickův první velký přestup, konkrétně do Itálie, měl Patrik hned jasno v tom, že spolu s ním pojede i jeho přítelkyně a největší opora.

    „Pravděpodobně do Itálie pojede se mnou,“ říkal tehdy Schick, který měl původně přestoupit do Juventusu, ale nakonec skončil v Sampdorii Janov.

    Patrik Schick se svou krásnou Haničkou

    V Itálii to zpočátku Schick neměl vůbec jednoduché. Do nové země přišel jako naprosto neznámý mladík. Musel si zvyknout na tamní styl, nové spoluhráče a náročného trenéra.

    Byla to těžká zkouška pro poměrně čerstvý vztah Patrika a Hany. Oni to ale zvládli na výbornou a vzájemně se podporovali.

    I díky tomu, že to Patrikovi tak klapalo v jeho osobním životě, se po pár měsících vypracoval v jednu z klubových hvězd a nyní válí v německé Bundeslize v Bayeru Leverkusen.

    Patrik Schick se po pár měsících v Sampdorii stal hvězdou týmu. Teď válí v Německu.

    Navíc to nemusí být zdaleka jeho poslední zaměstnavatel. Pokud bude Schick ve skvělých výkonech na Euru pokračovat, dá se očekávat, že po turnaji přijde laso z ještě věhlasnějšího velkoklubu. 

    A krásná Hanička, která se loni poprvé stala maminkou, jistě velmi ráda půjde s ním. 

    Schickova láska a její výbava

    Fanoušci všech týmů na světě to jistě ocení. Krásná brunetka s dokonalým tělem je ozdobou, kamkoliv přijde, a velmi ráda sdílí na svém profilu sexy snímky, například z letní dovolené.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 středa 13. října 2021. Anketa je uzavřena.

    • Super
      39
    • Haha
      11
    • Tvl
      10
    • Cože
      9
    • Sladký
      9
    • Trapas
      8