Nová sportovní celebrita Kincl: Zastínil hokejisty, kvůli fanouškům přerušil dovolenou!

Už více než rok je šampionem Oktagonu a mnohem delší dobu platí za jednoho z nejlepších zápasníků MMA na české scéně. Až nyní se ale z Patrika Kincla (33) stává skutečná sportovní celebrita se vším všudy. Rozdává rozhovory jako na běžícím páse nejen pro ryze sportovní média, jeho jméno začíná rezonovat i v českém showbyznysu. Důkazem o jeho stále stoupající popularitě budiž fakt, že na akci v Kladně vítaly hradeckého patriota davy nadšenců. Bijec, který si ze zápasu s Karlosem Vémolou (37) odnesl naraženou ruku, se ochotně podepisoval dětem a fotil jedno selfíčko za druhým. „Užívám si to, je to super,“ culil se do kamery Expresu zápasník, který na akci s přehledem zastínil i kladenské hokejisty.

Donedávna platilo, že z českých zápasníků MMA se za sportovní celebrity dají považovat Jiří Procházka, který válí v zámořské UFC, a Karlos Vémola, jenž je poslední dobou spíše hvězdou bulváru.

Sobotním vítězstvím nad druhým jmenovaným výrazně vyletěl i Patrik Kincl, o jehož kvalitách se na české scéně ví už dlouhé roky, ale široká veřejnost ho začala registrovat až kvůli jeho vyhrocené rivalitě s Vémolou.

Kincl se díky skvělé taktice stal v sobotu prvním Čechem, který dokázal porazit Karlose Vémolu. Většinu zápasu byl opřený o pletivo a bránil se strhům. Během toho ale poctivě „razítkoval“ Terminátorovu hlavu údery, které způsobily, že Karlos po zápase sotva viděl a působil značně dezorientovaně.

Karlos Vémola po zápase s Patrikem Kinclem

Zatímco poražený Vémola se nyní vůbec neukazuje na veřejnosti a snaží se v tichosti vstřebat bolestivou porážku, s níž vůbec nepočítal, šampion Kincl si aktuálně užívá sladkého pocitu po největší výhře své kariéry.

Ve velmi dobré náladě byl už na poturnajové tiskovce. Po mediálních povinnostech vyrazil na rodinnou dovolenou. Ta trvala jen pár dní. Už ve středu byl Kincl na slavnostním otevření nové posilovny Hakim Fitness v Kladně.

Patrik Kincl s redaktorem Expresu

„Přišel jsem zkontrolovat, jestli jim tady ty stroje nevržou, a zatím to vypadá, že ne,“ vtipkoval před kamerou Expresu Kincl, jehož na akci zpovídal mimo jiné moderátor a expert na bojové sporty Matouš Rajmont.

Promotér, který každoročně pořádá boxerský turnaj v pražské Lucerně, se před lidmi svěřil, že Kincla považuje za velkou hvězdu a je před krátkým rozhovorem dokonce lehce nervózní.

Patrik Kincl na otvíračce v Hakim gymu

Na Kinclův podpis se stály fronty, kvůli fanouškům přerušil dovolenou

I přestože je Kladno ryze hokejové město a akce se účastnili i hráči prvního týmu Rytířů, největší zájem budil právě šampion Oktagonu, který do nového fitka přinesl ukázat pás pro krále střední divize a dražil zde své rukavice.

Redaktorovi Expresu se Kincl svěřil, že má ze zápasu lehce pochroumanou ruku. To mu ale nebránilo, aby se dlouze podepisoval fanouškům, zejména dětem. S mnohými se šampion také fotil, rozdával úsměvy na všechny strany a také přijímal gratulace.

„Je to super, paráda,“ pochvaloval si akci Kincl, na jehož autogram se stály dlouhé fronty.

Patrik Kincl rozdává autogramy.

Hned z akce se Kincl odebral za svou manželkou Pavlou a parťákem Davidem Kozmou, s nimiž tráví dovolenou.

„Od manželky jsem dostal propustku, ale hned to zase napálím za nimi. Potom letím s Davidem Dvořákem do Vancouveru, kde ho čeká zápas v UFC. Poté se vítězně budeme vracet zpátky,“ prozradil své další plány Kincl, jehož svěřence a kamaráda Davida Dvořáka čeká 10. června bitva se zkušeným Američanem Mattem Schnellem.

Patrik Kincl se fotí s dětmi na slavnostním otevření Hakim gymu.

Rozhovor s Patrikem Kinclem nejen o zápase s Vémolou již brzy na Expres.cz!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 pátek 22. září 2023. Anketa je uzavřena.

  • 12
  • 8
  • 8
  • 8
  • 4
  • 4