Bezpáteřní ko*ot, zničím tě psychicky! Vémolovi rivalové Pirát a Kincl se nemohou ani cítit

Oba se netají tím, že nemají v lásce Karlose Vémolu (36) a brzy by se s ním chtěli utkat v kleci. To je ale zřejmě to jediné, na čem se MMA zápasníci Patrik Kincl (32) a Samuel „Pirát“ Krištofič (32) shodnou. Mlátičky ve službách Oktagonu si vyměňují drsné vzkazy skrz sociální sítě a nemohou se dočkat vzájemného zápasu. Krvavá válka, jejíž vítěz se stane králem střední váhy, se má uskutečnit 26. února v pražské O2 aréně.

Už za tři týdny se Oktagon po koronavirové pauze vrátí do největší tuzemské haly. Před zraky diváků v O2 aréně se o trůn střední váhy utká prozatímní šampion, Slovák Samuel „Pirát“ Krištofič. Jeho soupeřem bude elitní český zápasník a nová akvizice Oktagonu Patrik Kincl

To, že je rozhodně na co se těšit, potvrzují poslední dny, kdy si oba zápasníci vyměňují drsné vzkazy na sociálních sítích. Už pořad Tváří v tvář na oficiálním YouTube kanále Oktagonu naznačil, že z Piráta a Kincla nejlepší kámoši nejspíše nebudou.

„Je to blázen, prostě blázen. Nevím, co by se muselo stát, aby mě Pirát dokázal knokautovat,“ reagoval Patrik na Piráta, který mu předtím řekl, že padne k zemi.

„Vzdáš se, tak jak se vzdáváš vždy, když dostáváš do držky. Směješ se zbytečně, takhle to prostě bude,“ dodal vítěz druhého ročníku reality show Oktagon Výzva.

Bezpáteřní ko*ot a bezcharakterní pes!

Kdo by si myslel, že nevraživost mezi oběma bojovníky jednou osobní konfrontací vymizí, byl na omylu. Naopak v posledních dnech se začalo ještě přiostřovat. 

Nejprve Kincl reagoval na Krištofičovo prohlášení o onemocnění koronavirem. 

„A Oscara získává… Hodně lidí si tím sajrajtem prošlo a nešlo o žádné drsné bojovníky, ale že by takhle fňukali na sítích? WTF! Mám to taky za sebou, zrušil jsem několik akcí, zalehl jsem do postele, držel hubu a vrátil se pomalu zpět do přípravy. Udělej to samé,“ radil Patrik svému nejbližšímu soupeři.

„Zase potvrdil, jak je bezpáteřní, což jsem samozřejmě věděl, ale nesnažil jsem se to vytahovat a řešit. Ať se mi nesnaží říkat, co mám dělat. Protože když jsme seděli proti sobě v tom videu pro Oktagon, brblal tam jako trabant, když ho v zimě nastartují. Nevím, co se teď stalo, kde jsi vzal odvahu na internetu. To jsi ty, bezpáteřní ko*ot. To o tobě všichni vědí. Teď bych tě nejradši trefil. Pozor na tyhle řeči, protože můžeš dostat facky ještě předtím, než bude zápas,“ dostal se do ráže ve svém posledním videu na YouTube Pirát.

„Za necelý měsíc se máme potkat. Může mi ukázat facky tam. Přecvaknout z takového fňukání a brečení do téhle drsné pózy na mě moc velký dojem neudělalo. Jsem přesvědčený o tom, že ten zápas bude probíhat v mé režii, že Piráta dokážu psychicky zlomit a utrápit,“ reagoval brzy Patrik Kincl.

Patrik Kincl

Pirát vytáhl vězení: Co to musí být za ubožáka?

Ani tím celý spor neskončil. Aby té nenávisti nebylo málo, Samuel ještě přitvrdil a vytáhl nepříjemné téma z minulosti Patrika Kincla.

„To, že je bezcharakterní pes, jsem věděl. Nechtěl jsem vytahovat tyhle věci, jak začal v minulosti vyzývat Gábora Borárose. Když se mu dařilo a měl slávu a hype, byl potichu. A když Gábor prohrál svůj zápas a seděl zkrvavený na zemi, tento ňuňák začal vypisovat na Facebooku různé statusy a výzvy. To jsem zažil poprvé na naší scéně, že někdo začne někoho vyzývat po prohře. A on se ještě vyjádří, že já se neprezentuju dobře po lidské stránce! V tu chvíli už jsem chytil opravdu nervy, protože když mi poví Kincl, že já se neprezentuji lidsky dobře, a přitom všichni dobře víme, že Kincl byl vlastně odsouzený za vydírání a ublížení na zdraví. A takový člověk mi bude říkat, že já se prezentuju špatně lidsky? Co to musí být za ubožáka, když má tohle na svědomí a snaží se mi domlouvat. To je prostě nemocné na hlavu,“ myslí si Pirát.

Je tedy nad slunce jasné, že spor mezi dvěma bijci vyřeší až vzájemná konfrontace v kleci. Ta je na programu 26. února v O2 aréně jako vrchol turnaje Oktagon 31. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:45 středa 8. června 2022. Anketa je uzavřena.

  • 7
  • 6
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3