Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Jsi hyena a krysa, pálí do Kincla Vémola. Ten reaguje: Závidíš, za vše si můžeš sám!

    Dusno, které v těchto dnech panuje na české MMA scéně, by se dalo krájet! Vše rozpoutala nová posila organizace Oktagon, kterou se stal tuzemský elitní bojovník Patrik Kincl (32). Ten v titulovém zápase proti Slovákovi Pirátovi nahradí svého letitého rivala Karlose Vémolu (36). A Terminátor, který musel dlouho očekávanou válku s Krištofičem (32) skrečovat kvůli vážnému zranění, pochopitelně zuří! Kincla přirovnal k hyeně a kryse, ranař z Hradce Králové si to ale nenechal líbit a mluví o Vémolově závisti.

    Třicátého prosince se měl v pražské O2 aréně uskutečnit dlouho očekávaný zápas mezi dočasným šampionem  Samuelem „Pirátem“ Krištofičem a bývalým králem střední váhy Oktagonu Karlosem Vémolou.

    Vémola si byl jako vždy jistý svým vítězstvím, ale krátce před turnajem Oktagon Prime 4 šéfům organizace Novotnému a Nerudovi oznámil, že je nucen kvůli vážnému zranění levé paže přerušit svoji přípravu. Mluví se dokonce o tom, že je ve hře i konec kariéry!

    „Nemám vůbec žádné vyhlídky, kdy budu bojovat a jestli vůbec budu někdy bojovat,“ nechal se slyšet populární bijec původem z Olomouce.

    Karlos Vémola a Pirát si to měli rozdat o titul.

    Oktagon reagoval rychle a do svých řad získal Vémolova velkého rivala Patrika Kincla, který před časem neúspěšně bojoval o titul v polské organizaci KSW. Právě Kincl si to v předposlední den roku rozdá o pás šampiona s Pirátem.

    „V Oktagonu je nový král,“ hlásí v povedeném předzápasovém teaseru Kincl, který si tak s chutí rýpl do Vémoly a jeho známé hlášky.

    Krysy vylezly z kanálu! Vémolovi se Kinclův přestup do Oktagonu nelíbí

    Netrvalo dlouho a Vémola se ke Kinclově přesunu do Oktagonu vyjádřil. Nikoho nejspíše nepřekvapí, že Terminátor nebyl moc nadšený.

    „Je, zajímavé, že když jsem byl šampionem já, nebylo o něm ani slechu. Teď je cesta k titulu jednodušší, tak najednou krysy vylezly z kanálu,“ vyjádřil se Vémola na Instagramu.

    „Nevadí. Alespoň se stane šampionem někdo, koho už jsem celkem jednoznačně zmlátil. Budu mít o důvod víc se co nejdříve vrátit. Třeba dojde k té slibované odvetě, na kterou mělo dojít už v XFN,“ dodal Karlos, který poté v rozhovoru pro deník Sport Kincla přirovnal k hyeně a řekl, že bude 30. prosince fandit Pirátovi.

    „Vždy jak hyena čeká a urve, co na něj zbude. Proto jsem i říkal to, že jsou tu jiní kluci, kteří si to zasluhují. A jestli ne, je to chyba. Ale Kincl neudělal vůbec nic, kromě toho, že prohrál titulovou bitvu v KSW a má hned zápas o pás. Tak hodně štěstí. Někdo si umí počkat na správný moment a to Kincl přesně udělal,“ řekl uvedenému listu Vémola.

    Kincl a Vémola byli kamarádi a parťáci. Vše změnila jedna věta

    Reakce od rivala Kincla na sebe nenechala dlouho čekat. Oblíbený ranař, který podle sázkových kanceláří půjde do zápasu s Pirátem coby favorit, je toho názoru, že Vémola závidí a za své zranění si prý může sám.

    „Je to spíše smutné a cítím z toho jen zášť a závist. Může si za to sám. Ne Kincl. Unavené receptory, nedoléčení a podobně. Ono to sice na sítích vypadá hrozně super, že se trénuje hned po operacích, ale takhle to končí. Doufám, že si to všichni, kteří tohle obdivovali, uvědomí,“ napsal Kincl, který poté Vémolu označil za „kňourala“.

    Kincl a Vémola změřili síly v roce 2018. Terminátor tehdy vyhrál na body.

    Ještě před lety byli Patrik Kincl a Karlos Vémola dobří kamarádi a podporovali se v kariéře. Zlom v jejich vztahu nastal v roce 2018, kdy Vémola oznámil, že je českou jedničkou napříč všemi váhovými kategoriemi. 

    Kincl, který je už delší dobu považován za jedničku velterové divize, se poté ozval. Následoval drsný trash-talk po sociálních sítích, který vyvrcholil zápasem. Ten ovládl na body Vémola, který ale ve třetím kole měl namále.

    Dlouho se poté ale mluvilo o chystané odvetě, kterou si Kincl dokonce vybojoval díky vítězství nad legendárním postojářem Petrem Ondrušem. K odvetnému zápasu ale nedošlo kvůli krachu organizace XFN a následnému přestupu Karlose Vémoly do Oktagonu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 8:42 čtvrtek 10. března 2022. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      10
    • Trapas
      3
    • Super
      2
    • Sladký
      1
    • Cože
      0
    • Tvl
      0