Fury z Wishe, Fuchs bledne závistí! Šampion Kincl se ostře pustil do „krále“ Vémoly

Ve čtvrtek ho čeká pompézní svatba s Lelou Ceterovou (33). Karlos Vémola o sobě dal ale vědět už na sobotním galavečeru Oktagon 34, kde si hravě poradil se Srbem Iličem a stal se králem polotěžké divize. Na pozápasové tiskovce se opět navážel do šampiona střední váhy a svého velkého rivala Patrika Kincla (33). Ten si útoky od Terminátora nenechal líbit a nyní přišel s ostrou reakcí. Vémolu nazval „Tysonem Furym z Wishe“ a vysmál se jeho nástupu do klece. „Sherminátor je prostě vesmír bizáru,“ myslí si ranař z Hradce Králové.

Karlos Vémola si pro své fanoušky na sobotním galavečeru přichystal nečekané překvapení. Bijec, který celou kariéru nastupuje do klece za zvuku hudby z filmu Terminátor, udělal tentokrát výjimku.

Dorazil na trůně a s korunou na hlavě po vzoru fenomenálního boxera Tysona Furyho a Štvanicí se nesla píseň Karla Gotta Být stále mlád.

„Karel Gott je moje srdcová záležitost, lidé na to krásně reagovali,“ říkal pak novinářům nadšený Vémola, který si v kleci hravě poradil se Srbem Aleksandarem Iličem a stal se šampionem polotěžké váhy.

Karlos Vémola nastupoval jako král.

Na pozápasové tiskovce Vémola poněkud překvapivě oznámil, že svůj pás nehodlá obhajovat. Výjimku by udělal jen v případě svého přemožitele Attily Végha a „německého Terminátora“ Stephana Pütze.

Karlos se před novináři také opět pustil do svého velkého rivala Patrika Kincla, který v současné době drží pás pro šampiona střední váhy.

„Lítá tady malá 77 s mým pásem, v prosinci bych rád přišel a ten pás si vzal zpátky domů. O titul beru kohokoliv. Všichni, co říkají, že si vybírám soupeře, ať jdou do p**ele. Klidně půjdu pro titul v těžké váze a stanu se šampionem tří divizí,“ vzkázal Vémola.

Karlos podle očekávání vyhrál a stal se šampionem polotěžké váhy.

Na Terminátorova slova se nyní Kincl rozhodl reagovat. Ranař, který získal titul letos v únoru po pětikolové bitvě se Slovákem Pirátem Krištofičem, si vůbec nebral servítky.

„To mu někdo nemůžete říct, že udělat nástupovku Tysona Furyho z Wishe, plus si k tomu vzal pouťovou masku Terminátora, plus si k tomu nechat zahrát Gotta, není už trochu moc? Nevím jak vy, ale já tu cestu od středověku po vzdálenou budoucnost úplně nezvládl. Sherminátor je prostě vesmír bizáru,“ napsal na sociální síti Kincl, který poté Vémolovo chování rozebral do detailu.

„Další problém vidím v tom, že Conor (McGregor, pozn. red.) přestal být aktivní. Na scéně teď není zajímavý a chytrý trash-talker, od kterého by mohl kopírovat, a kolovrátek tam teď musí lovit ve starém hrníčku a opakovat to, co se tehdy naučil. Aby taky ne, když to dalo tolik práce si to zapamatovat,“ dělá si z Vémoly legraci Kincl.

Horst Fuchs bledne závistí

Oblíbený zápasník se vyjádřil také ke Karlosovým zvláštním slovům, že si soupeře nevybírá a bude zápasit s kýmkoliv, ale zároveň nehodlá obhajovat titul.

„Horst Fuchs bledne závistí, jak skvěle dokáže někdo prodat něco takového,“ vzkazuje Kincl, který s Vémolou zápasil v roce 2018 a prohrál na body.

O odvetě mezi Karlosem a Patrikem se mluví už dlouhou dobu. Podle posledních zpráv by se očekávaný duel měl odehrát na konci roku v pražské O2 aréně. Pokud tedy Kincl v září obhájí titul proti nepříjemnému Francouzi Lohorému, který dokázal právě Vémolovi vzdorovat celých pět kol. Od zápasu s Terminátorem však výrazně nabral a budí ještě větší respekt.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:00 středa 23. listopadu 2022. Anketa je uzavřena.

  • 30
  • 21
  • 19
  • 11
  • 9
  • 8