Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Kincl pro Expres o debatě s Vémolou: Prima to nezvládla! Co ho nepříjemně překvapilo?

    Patrik Kincl si stejně jako mnoho diváků všiml, že CNN Prima News debatu příliš nezvládla. | foto: CNN Prima NEWS

    CNN Prima News odvysílala v úterý večer exkluzivní debatu mezi Karlosem Vémolou (37) a Patrikem Kinclem (33). Televize lákala diváky na nejvyhrocenější rozhovor dvou MMA bijců, kteří si už dlouhé roky nemohou přijít na jméno a 20. května spolu budou bojovat o titul šampiona střední váhy. Fanoušci čekali, že se bude do hloubky řešit jejich osobní spor, který pravděpodobně brzy skončí u soudu. Místo toho se ale milovníci bojových sportů dočkali plytkého a nepříliš zajímavého povídání a ohraných Vémolových frází. „Debata až na pár lží proběhla v klidu a nešlo se do nějakých nepříjemných věcí. Nepříjemně mě zase překvapily chyby v podkladech,“ řekl Expresu Kincl, jemuž pochopitelně vadilo, že si v televizi spletli jméno jeho manželky. Ze sympatické Pavly udělali Danu a podobně trapných momentů bylo více!

    Nejostřejší televizní debata od prezidentského souboje. Tak televize CNN Prima News promovala speciální dvojrozhovor MMA zápasníků Karlose Vémoly a Patrika Kincla se sportovním moderátorem Tomášem Vzorkem.

    Čekalo se, že ti dva se budou ve studiu hádat a vytahovat na sebe špínu. Nakonec se ale fanoušci drsného trash-talku nedočkali. Naopak se chvílemi mohlo zdát, že Kincl a Vémola mezi sebou snad ani problém nemají.

    „Patrik je jedním z nejchytřejších zápasníků,“ smekl před svým dlouholetým sokem Vémola. Kincl zase uvedl, že respektuje, co Vémola jako sportovec dokázal, ale kamarádit se s ním nikdy nebude.

    Jediné třaskavé téma, které moderátor se zápasníky ve studiu otevřel, byla Kinclova žaloba na Vémolu. Terminátor před časem novinářům řekl, že ho Kincl (později to přeformuloval na Kinclův kamarád, pozn. red.) udal na policii a zařídil mu tak policejní razii ve Vémolandu.

    Když už to vypadalo, že by se dva znesváření rivalové mohli do sebe slovně pustit v živém vysílání, moderátor spokojeně přešel na jiné, pro běžného diváka výrazně méně zajímavé téma, jako například poslední zápasy či aktuální forma.

    „Jsem na tom lépe než výborně. Moje ruka je silnější a rychlejší než kdy dřív. Skoro tomu nemůžu věřit. Těším se, až ji vypustím. Jdu si pro vítězství. Doufám, že bude vydřené,“ řekl sebevědomě Kincl.

    Patrik Kincl

    Z Pavly udělali Danu a zkomolili jméno zápasníka. To se jim nepovedlo, říká šampion

    Televize CNN Prima News se během debaty dopustila také několika faktických chyb, jichž si bystří diváci okamžitě všimli. Tou největší byla záměna jména manželky Patrika Kincla.

    Ze sympatické brunetky Pavly, která aktuálního šampiona Oktagonu na galavečery pravidelně doprovází, udělali Danu. Podobných přešlapů bylo hned několik. Kinclův soupeř, uznávaný chorvatský bijec Roberto Soldič, byl zase reportérkou přejmenován na „Sokliče“.

    Karlos Vémola a Patrik Kincl se střetli na Primě ve speciální debatě.

    Patrik Kincl Expresu den po debatě sdělil, že ho tyto věci poněkud zklamaly.

    „Bylo to nepříjemné překvapení. Chápu, že MMA je pro CNN Prima News nové téma, ale tohle nejsou odborné věci z našeho sportu. Příprava se v tomhle televizi moc nepovedla. Tam bylo asi důležitější, kdo má kolik sledujících na Instagramu,“ říká s úsměvem Kincl.

    Karlos Vémola

    S Karlem se nemáme v lásce, ale zvládneme být vedle sebe. Nejsme Clash of the Stars

    Bijec tak naráží na fakt, že redaktorka Primy během debaty srovnávala oba zápasníky naprosto směšným způsobem.

    Místo aby se zaměřila na jejich úspěchy, přednosti či slabiny, porovnávala počty followerů na instagramových profilech, kde pochopitelně Vémola coby kontroverzní postava táhne více.

    „Byl jsem ale určitě příjemně překvapen, že debata, až na pár lží, proběhla v klidu a nešlo se do nějakých nepříjemných věcí. Nepříjemně mě překvapily chyby v podkladech, ale to se asi stane,“ dodává aktuální král střední váhy Oktagonu.

    Patrik Kincl stejně jako mnozí diváci zaregistroval velkolepé promo na „nejdrsnější debatu“. Nakonec ale zápasník ocenil, že skutečnost byla jiná.

    „Jsem rád, že to proběhlo v klidu. S Karlem se určitě v lásce nemáme, ale jsme profesionální sportovci a zvládneme se na chvíli odosobnit. O to více, když vystupujeme mimo naši komunitu. Nejsme Clash of the Stars, která sází na bizár. Mým cílem bylo udělat dobrou reklamu našemu zápasu a MMA obecně. To se doufám povedlo,“ věří Kincl.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:24 čtvrtek 31. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      15
    • Super
      14
    • Trapas
      14
    • Sladký
      9
    • Tvl
      9
    • Cože
      7