Pana Bosáka neznám a omlouvat se mu nebudu! Berger reaguje na přestřelku s hvězdou ČT

Snad ani poslední den přestupového období nevyvolal na sociálních sítích takový zájem jako „fotbalová přestřelka“ mezi komentátorem Jaromírem Bosákem (55) a Patrikem Bergerem mladším (25). Syn bývalého reprezentanta Expresu sdělil, že je velmi překvapený, jak moc se jeho twitterová hádka s dlouholetou hvězdou České televize řeší. Bude se Bosákovi omlouvat?

Stačila jedna ironická poznámka a na Twitteru Jaromíra Bosáka bylo pěkně veselo. Dlouholetý fotbalový komentátor si na svém profilu na sociální síti rýpl do jednoho z nejlepších týmů současnosti, anglického Liverpoolu, který v neděli vysoko podlehl Aston Ville 2:7.

„Liverpool má prý obranu. A mohl bych ji vidět?“ rýpl si do slavného klubu Bosák. A to neměl dělat! 

Komentáře si všiml syn bývalé liverpoolské hvězdy Patrika Bergera a neměl pro Bosákův jízlivý styl humoru pochopení.

„Nezapomeň, že po Liverpoolu máš komentování šipek, ve 2 ráno golf, v 7 ráno curling a před obědem máš šachy, ty experte,“ napsal Bosákovi Berger junior, který tak narážel na fakt, že se z komentátora v posledních letech vyklubal „expert na vše“.

„Golfová škola Míry Bosáka nebo co to bylo. Na golfu v rybářských trenkách, handicap 40 a říká ti, jak se to má hrát,“ pálil do Bosáka dále Berger.

Televizní komentátor si to nenechal líbit a mladému fotbalistovi vzkázal, že je směšný, a doporučil mu léčení.

Do Bosáka se poté pustil syn slavného Patrika Bergera.

Byla to hecovačka, omlouvat se mu nebudu

Redakce Expres.cz Bergera juniora kontaktovala. Syn bývalého skvělého záložníka přiznal, že vůbec nečekal, že jeho twitterová přestřelka s Bosákem bude mít takový ohlas.

„Ráno jsem se koukl na WhatsApp a vidím všechny ty zprávy. Říkal jsem si, že to snad není možné,“ řekl nám překvapený Berger, který prý ale s Bosákem nemá žádný problém.

„Pana Bosáka osobně neznám, o nic nešlo, byla to jenom hecovačka. Neřekl jsem nic hrozného, nebyl jsem vulgární. To, co jsem napsal, jsem myslel z legrace. To je přece na Twitteru normální, že když si umím rýpnout, umím také rýpnutí od někoho jiného přijmout,“ obhajuje se fotbalista.

Berger nám také prozradil, jak celá hádka s Bosákem odstartovala. „Někdo mi přeposlal jeho tweet a já jsem si řekl: Liverpool dominuje tři roky ve světovém fotbale a má nejlepší obranu v Evropě, teď jednou ujede a my budeme dělat, jako kdyby to byl už osmý zápas, co rupli...,“ vysvětluje.

Objevují se názory, že Bergerovo chování k Bosákovi bylo vzhledem k tomu, kolik oběma aktérům je, lehce nevhodné. Mladý fotbalista se ale komentátorovi omlouvat nehodlá.

„Myslel jsem to jen jako legraci, ne každý to ale pochopí. Panu Bosákovi se omlouvat nebudu,“ říká na závěr Patrik Berger junior.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 7:53 čtvrtek 4. února 2021. Anketa je uzavřena.

  • 41
  • 33
  • 17
  • 17
  • 17
  • 14