Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bartošák si ze svých problémů nic nedělá? Sklenka v ruce a podezřelé video!

    Patrik Bartošák si ze svých problémů evidentně nic nedělá. | foto: Koláž ExpresuProfimedia.cz

    Hokejový brankář Patrik Bartošák (26) minulý týden zavolal na policii a strážníkům oznámil, že se chce zabít. Policisté ho poté našli v autě zdrogovaného a opilého. Navíc měl údajně doma napadnout svou snoubenku Dominiku. Sportovec se po svém zkratu rozhodl přerušit kariéru a zatočit s démony, kteří mu ničí život. Teď se ale zdá, že má ze svých problémů snad legraci.

    „V poslední době bojuji s psychickým onemocněním, které jsem bohužel řešil v kombinaci s alkoholem. Svoji situaci si uvědomuji, vyhledal jsem odborníky a podstoupím léčení. Z tohoto důvodu zatím nemohu pokračovat ve sportovní kariéře. Po vzájemné dohodě jsme se s vedením Ocelářů dohodli na ukončení spolupráce a já se mohu věnovat léčbě. Prožívám velmi složité období, rád bych se všem omluvil. Pevně věřím, že všechno překonám a brzy se zase vrátím k hokeji,“ uvedl pro klubový web brankář Třince Patrik Bartošák.

    Netrvalo dlouho a hokejový reprezentant zahodil vážnou tvář a přišly na řadu legrácky.

    V pondělí večer Bartošák na svůj Instagram přidal fotografii, na které drží skleničku s neznámým nápojem a spokojeně popíjí. Není zřejmé, zda jde o alkohol. Fotografii hokejista ještě okomentoval slovy: „All inclusive.“

    Patrik Bartošák si ze svých problémů dělá legraci?

    Snímek brzy z Instagramu zmizel.

    Na sociálních sítích se ale mezitím ve spojitosti s Bartošákem začalo řešit úplně něco jiného. Jde o jeho pozápasový rozhovor pro klubový YouTube kanál.

    Bartošák měl okomentovat duel s Litvínovem a několika fanouškům přišel „posilněný“ i něčím ostřejším. Během rozhovoru byl velmi neklidný, neustále popotahoval nosem a nějak moc mu to mluvilo.

    „Sněžilo před, nebo až po zápase?“ ptá se jeden z hokejových fandů v diskuzi pod videem.

    „Udržet čisté konto a pak jít na rozhovor v takovém stavu... Klobouk dolů,“ přidává se další. „Ten má zorničky jak kulečníkové koule. A já myslel, že sněží jen v Pardubicích,“ objevilo se ještě v diskuzi.

    Bývalé přítelkyni v USA vyhrožoval smrtí

    Patrik Bartošák byl považován za velký talent českého hokeje. V květnu zazářil na mistrovství světa, před lety se marně snažil prosadit v NHL. Do prvního týmu Los Angeles Kings se ale neprobojoval, působil pouze na farmě.

    Dveře do nejslavnější hokejové soutěže si zavřel po údajném útoku na svou tehdejší přítelkyni. Tu prý škrtil a měl jí dokonce vyhrožovat smrtí, byl zatčen a skončil ve vazbě. Po složení kauce 10 tisíc dolarů se dostal ven, ale v Los Angeles nad ním zlomili hůl.

    Po návratu ze zámoří Bartošák chytal ve Vítkovicích. Před letošní sezonou posílil třinecké Oceláře, kde měl podle kuloárních informací pobírat luxusní gáži 700 tisíc korun.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:10 čtvrtek 19. března 2020. Anketa je uzavřena.

    • Super
      87
    • Trapas
      55
    • Cože
      54
    • Haha
      53
    • Sladký
      44
    • Tvl
      40
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...