Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Ondřej Kolář se bude ženit: Příběh lásky, které zpočátku nepřál ani boss Jaroslav Tvrdík

    Kolář a Tvrdíková se zasnoubili, Janin tatínek jejich lásce zpočátku příliš nefandil. | foto: Koláž Expresu

    Brankář fotbalové Slavie Ondřej Kolář (26) se na sociální síti ve čtvrtek pochlubil, že se zasnoubil s modelkou Janou Tvrdíkovou (20), dcerou klubového bosse Jaroslava Tvrdíka. Začátek vztahu přitom nebyl vůbec jednoduchý. Široká veřejnost jejich lásce nedávala příliš šancí, Kolář pravidelně schytával posměšky od svých spoluhráčů a nadšený nebyl ani sám Tvrdík! Kdy přišel zlom?

    Před necelým rokem mladá modelka Jana Tvrdíková vyrazila dech svému otci, předsedovi pražské Slavie Jaroslavu Tvrdíkovi. 

    Ten se dozvěděl, že jeho dcera randí s brankářem Slavie Ondřejem Kolářem. Předsedovi sešívaných tehdy trochu vadilo, že se k němu informace dostala od kouče Slavie Jindřicha Trpišovského.

    „Trenér mi na poradě říkal: Teď už problém nebude, Koli už nikam nepřestoupí, ty to zařídíš... A já to nechápal. Takže zpětně jsem pochopil, že jsem se to dověděl jako poslední, v tomhle mě to trochu zaskočilo,“ přiznal loni Jaroslav Tvrdík v pořadu České televize Dohráno plus.

    „Dceři to přeji, je to její volba. Bude jí dvacet, je dospělá, studuje vysokou školu, jezdí po světě, vydělává si, má vlastní byt, mile mě překvapuje. Našla si přítele, kterého si jako zetě můžu přát,“ dodal tehdy Tvrdík, který se nijak netají tím, že si s brankářem Kolářem padl do oka.

    „Potkávám se s Kolim častěji nejen na hřišti, ale dneska i v zázemí. Je to moje rodina. Pracovní vztah s Ondrou je složitější. Ale myslím, že to dokážeme oddělit a z hlediska fungování klubu se nic nezmění,“ řekl v pořadu České televize Tvrdík.

    Ondřej Kolář a Jaroslav Tvrdík si spolu skvěle rozumí.

    Jana měla z otcovy reakce strach, Koláře si dobírali spoluhráči

    Tím, kdo udělal první krok, byl brankář Ondřej Kolář, jemuž se dcera klubového bosse delší dobu líbila. Když se gólman Slavie rozešel s partnerkou, rozhodl se Janu pozvat na rande a ona souhlasila.

    Úspěšná modelka, která v minulosti chodila s plážovým fotbalistou Filipem Jeřábkem, si od svého otce později leccos vyslechla.

    „Je fakt, že jsem z taťkovy reakce měla trochu obavy. Nejdřív tomu nechtěl věřit, pak se smál. S chutí mi připomněl můj starší rozhovor, v němž jsem řekla, že nebudu randit s fotbalisty,“ svěřila se tehdy krásná Jana.

    Ondřej Kolář a Jana Tvrdíková oznámili zásnuby.

    Od té doby, co se jejich vztah dostal na veřejnost, schytával Ondřej Kolář posměšky nejenom od fanoušků, kteří pak často s nadsázkou mluvili o protekci od Tvrdíka, ale také od spoluhráčů.

    „Vtípky na to samozřejmě jsou, je to neobvyklá situace. Ale jsme šťastní, to je nejdůležitější,“ říkal nedávno Kolář.

    Ondřej Kolář a Jana Tvrdíková

    Byla mu oporou v nejtěžší chvíli kariéry

    Jejich vztah jistě upevnil moment z letošního března, kdy Ondřeje Koláře kriminálním zákrokem sestřelil útočník Rangers Kemar Roofe.

    Brankář Slavie utrpěl frakturu čelní kosti. Chybělo ale pár centimetrů a měl minimálně po kariéře! V těžkých chvílích to byla právě Jana, která stála Ondřejovi po boku a pomáhala mu se ze zranění vykurýrovat.

    „Ondrášovi je každým dnem lépe a děkuje za podporu,“ napsala Jana Tvrdíková na Instagram, kam přidala také společnou fotografii s Kolářem.

    Jana byla Ondřejovi oporou v těžkých časech.

    I díky velké podpoře od Jany se Kolář dokázal po vážném zranění vrátit. Od té doby chytá ve speciální masce a v loňské sezoně se výraznou měrou podílel na třetím slávistickém titulu v řadě.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 4:51 neděle 13. února 2022. Anketa je uzavřena.

    • Super
      10
    • Haha
      2
    • Trapas
      2
    • Sladký
      2
    • Tvl
      2
    • Cože
      1
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...