Premium

Příběh sešívané lásky: Tvrdík neměl radost, Koláře s Janou stmelil horor v Glasgow

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Brankář Slavie Ondřej Kolář (27) se před pár dny oženil s krásnou Janou Tvrdíkovou (21). Svatba, která proběhla v romantickém hotelu Chateau Trnová nedaleko od Prahy, byla skutečně pohádková. Podle informací Expresu nyní zamilovaný pár zvažuje, kam a kdy se vydá na svatební cestu. Zatímco si Jana a Ondřej užívají první chvíle coby manželé, pojďme se společně ohlédnout za jejich vztahem, jehož vývoj nebyl vůbec jednoduchý. Není tajemstvím, že Kolář měl zpočátku obavy z tchána Jaroslava Tvrdíka, který je zároveň jeho šéfem ve Slavii. Talentovaný gólman také schytával posměšky od spoluhráčů. To, že je Jana pro něj ta pravá, se definitivně potvrdilo loni na jaře, kdy se o něj modelka starala po hororovém incidentu ve Skotsku.

Jsou tomu zhruba dva roky, co modelka Jana Tvrdíková svému otci oznámila, že randí s brankářem pražské Slavie Ondřejem Kolářem. Předsedovi nejúspěšnějšího českého klubu posledních let trochu vadilo, že se tuto informace jako první dozvěděl od kouče sešívaných Jindřicha Trpišovského.

„Trenér mi na poradě říkal: Teď už problém nebude, Koli už nikam nepřestoupí, ty to zařídíš... A já to nechápal. Takže zpětně jsem pochopil, že jsem se to dověděl jako poslední, v tomhle mě to trochu zaskočilo,“ řekl před časem Jaroslav Tvrdík v pořadu České televize Dohráno Plus.

Někteří fanoušci tenkrát psali na sociálních sítích o tom, že Kolář bude mít nyní v klubu protekci. Mluvilo se o takzvaném rodinném byznysu a chvílemi to tak i vypadalo. Kolář chytal každý zápas, neměl v týmu rovnocennou konkurenci a Tvrdík se netajil tím, že má s brankářem jiný vztah než s ostatními hráči.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:26 úterý 24. ledna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 136
  • 64
  • 63
  • 62
  • 59
  • 55